Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

KUPITE 2 NIVEA SUN IZDELKA IN PREJMITE IGRAČKO!

Ob nakupu dveh NIVEA SUN izdelkov vam podarimo ekskluzivno igračko Lotte ali Max.

PODARJAMO IGRAČKI LOTTE IN MAX

Zaščitite vso družino z NIVEA SUN izdelki in svoje najmlajše skozi igro naučite pomena uporabe kreme za sončenje! Od 1. 7. do 15. 8. 2019 kupite 2 NIVEA SUN izdelka po svoji izbiri, pošljite nam račun, na katerega pripišite svoje podatke, mi pa vam bomo poslali ekskluzivno igračko Lotte ali Max. Prikupni igrački, ki ju otroci obožujejo, nezaščiteni na soncu spremenita barvo kože v rožnato. Otroci se tako skozi igro učijo pomena zaščite pred soncem.

 

Kako sodelovati?

V času trajanja akcije, od 1. 7. do 15. 8. 2019, v kateri koli trgovini v Sloveniji izberite in kupite 2 NIVEA SUN izdelka. Na hrbtno stran originalnega računa napišite svoje kontaktne podatke za pošiljanje nagrade (ime, priimek in naslov za dostavo). Račun pošljite na naslov Beiersdorf d.o.o., Letališka cesta 32,1000 Ljubljana, s pripisom „NIVEA Sun“. 
Število nagrad je omejeno. Akcija traja do razdelitve zalog. V akciji bodo upoštevani samo tisti računi, s katerimi kupci še niso uveljavljali možnosti za prejem nagrad, tako v okviru promocij kot nagradnih iger.

 

IZDELKI IN NASVETI ZA VSO DRUŽINO

Preverite, ali uporabljate pravi zaščitni faktor za svojo kožo in odkrijte, kako ravnati, če je vaša koža ali koža katerega od vaših družinskih članov še posebej občutljiva.

KATERI ZAŠČITNI FAKTOR JE PRAVI ZA VAS?

Zaščitni faktor označuje, kako učinkovito in kako dolgo krema za sončenje ščiti vašo kožo. Odkrijte, kako lahko izračunate pravi zaščitni faktor za svoj tip kože.

JE VAŠA KOŽA OBČUTLJIVA?

Sončno pokrivalo

Sonce je res blagodejno za dušo, koži pa lahko sončni žarki povzročijo veliko škode. Tisti z občutljivo kožo zato pri sončenju ne bi smeli tvegati. Kaj lahko storite?