(0)

Dezodorant antiperspirant Fresh Orange sprej

150 ml

Prednosti

Antiperspiranti/Zaščita pred potenjem
Osve?itev
  • Zanesljiva 48-urna zaščita pred potenjem.
  • Za občutek suhe in čiste kože.
  • Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

Ste pripravljeni na val svežine? Dezodorant antiperspirant NIVEA Fresh Orange sprej za ženske bo poživil vaše čute in kožo z osvežilnim sadnim vonjem pomaranč. Prepustite se zanesljivi 48-urni zaščiti antiperspiranta in uživajte v suhi, čisti koži vaših pazduh ves dan.


Dodaten nasvet proti potenju: pijte dovolj vode, izogibajte se kofeinu in nosite ohlapna, zračna oblačila iz naravnih materialov.

Opozorilo:

Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Dozo zavrzite šele, ko je povsem prazna. Izdelek uporabljajte samo v predvidene namene. Izdelka ne nanašajte na poškodovano ali razdraženo kožo.Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. Hraniti zunaj dosega otrok.

Številka izdelka: 85323 (853230908829)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Pomembno

Izdelek razpršite na razdalji 15 cm proti pazduham.

2Počakajte

Ne nanašajte na poškodovano kožo.

3Razpršite

Pustite, da se nanos posuši.