(0)

Negovalno olje za ustnice Labello Lip Oil rožnate barve

5.50 ml

Prednosti

Nelepljivo
Več sijaja
Vegansko
Vsebuje naravna olja
Beautiful lips
Vlaženje
Zdrave ustnice
Rožnate ustnice
Negovalen
  • Veganska formula.
  • Z olji 100 % naravnega izvora.
  • Ne vsebuje mineralnih olj.
  • Ustnice navlaži in se ne lepi.
  • Za ustnice polnega videza.

Odkrijte več o tem izdelku

Bleščilo, ki neguje ustnice? Da, to je novi hit, ki se mu je nemogoče upreti - Labello negovalno olje za ustnice! Lahka veganska formula je obogatena z olji 100 % naravnega izvora brez voskov. Olje v trenutku ustnice naredi bolj mehke in polnejšega videza ter poskrbi za dolgotrajno navlaženost. Zdaj lahko uživate v negovanih in sijočih ustnicah brez neprijetnega lepljivega občutka. Olje za ustnice ima tekočo teksturo, ki omogoča enostaven in enakomeren nanos. Je odlična izbira za ljubiteljice nevpadljivih balzamov - nežen rožnati odtenek daje ustnicam naravno barvo in nežen sijaj. Ne vsebuje mineralnih olj in živalskih sestavin. Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 88079 (880790122000)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Nanesite

Za zdrave in sijoče ustnice redno nanašajte olje za ustnice.

2Povečajte intenzivnost

Za bolj intenzivno barvo, ponovite nanos.

3Reciklirajte

Pravilno reciklirajte embalažo.

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Ricinus Communis Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Octyldodecanol, Vegetable Oil, Ethylcellulose, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Mica, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Propyl Gallate, Aroma, CI 77491, CI 15850, CI 77891