(0)

Losjon po britju Active Energy za moške

100 ml

Prednosti

Negovalen
Poživljajoč
  • Poživi kožo ter jo obenem pomiri po britju.
  • Kožo nahrani in zmanjša draženje.
  • Pusti takojšen občutek svežine.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men losjon po britju Active Energy za moške s tavrinom, kofeinom, provitaminom B5 ter minerali regenerira in okrepi kožo po britju. Kako deluje? Formula s tavrinom in vitaminom E takoj poživi kožo ter jo obenem pomiri po britju. Lahka formula, ki se hitro vpije, na koži pusti takojšen občutek svežine. Vitamin E kožo nahrani in zmanjša draženje. Za vitalno, svežo in navlaženo kožo takoj po britju. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

* Beiersdorfov izračun temelji na podatkih, ki jih je Nielsen poročal za kategorijo izdelki po britju, s pomočjo RMS storitve za letno obdobje Marec18-Februar19, na slovenskem trgu. Avtorske pravice © 2018, Nielsen.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 88884 (888840912021)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Posebne sestavine

Kofein

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Water, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Caffeine, Taurine, Maris Limus Extract, Zinc Citrate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Parfum