(0)

Losjon po britju Sensitive za moške

100 ml

Prednosti

Negovalen
Čisti vitamin E
Provitamin B5
benefits-sensitive-skin
Občutljiva koža
  • Pomiri kožo in jo oskrbi z vlago.
  • Pomaga preprečiti draženje.
  • Podari lahek, svež in negovan občutek.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men losjon po britju Sensitive za moške z izvlečkom kamilice, vitaminom E in provitaminom B5 pomaga pomiriti kožo in jo zaščiti pred draženjem. Vodna formula lahkotno navlaži kožo in poskrbi za občutek sveže, negovane kože. Kako deluje? Izjemno blaga vodna formula nevtralnega vonja in brez alkohola, ki vsebuje kamilico, vitamin E in provitamin B5 v trenutku pomiri kožo in jo oskrbi z vlago, pomaga preprečiti draženje ter podari lahek, svež in negovan občutek. Koža je videti zdrava in negovana. Koža je sveža in sproščena. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

* Beiersdorfov izračun temelji na podatkih, ki jih je Nielsen poročal za kategorijo izdelki po britju, s pomočjo RMS storitve za letno obdobje Marec18-Februar19, na slovenskem trgu. Avtorske pravice © 2018, Nielsen.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 81314 (81314-09190-03)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Nanesite

Izdelek obilno nanesite na obrito kožo.

Posebne sestavine

Čisti vitamin E

Provitamin B5

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Ne vsebuje: alkohola

Vsebuje: Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzophenone-4, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Geraniol, Linalool, Limonene, Parfum