(0)

Pena za britje Sensitive Cooling za moške

200 ml

Prednosti

Negovalen
  • Kožo ščiti pred draženjem in ne povzroča skelenja.
  • Koži daje nežen občutek hlajenja za udobno britje.
  • Zmehča dlake za temeljito britje brez napenjanja in vlečenja kože.
  • Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Odkrijte več o tem izdelku

NIVEA Men pena za britje Sensitive Cooling za moške s kamilico in morskimi algami ščiti kožo pred draženjem, hkrati pa ji daje nežen občutek hlajenja. Kako deluje? Izjemno nežna formula, obogatena s kamilico in morskimi algami, kožo ščiti pred draženjem in ne povzroča skelenja. Koži daje nežen občutek hlajenja za udobno britje. Zmehča dlake za temeljito britje brez napenjanja in vlečenja kože. Razdraženo kožo optimalno pripravi na britje. Izdelek ne vsebuje alkohola. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Opozorilo:

Opozorilo: Doza je pod tlakom: ob segrevanju lahko poči. Hranite daleč od toplotnih virov, vročih površin, isker, odprtega plamena in drugih virov vžiga. Ne kadite. Ne preluknjajte je in je ne sežigajte, niti ko je povsem prazna. Zaščitite jo pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte je temperaturam nad 50 °C. Hranite izven dosega otrok. 4 ut. % vsebine je vnetljive.

Številka izdelka: 88541 (88541-09190-03)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1Pred uporabo

Izdelek pred uporabo dobro pretresite. Dozo držite pokonci.

2Nanesite

Vmasirajte neposredno na moker obraz.

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Vsebuje: Aqua, TEA-Stearate, Isobutane, Laureth-23, Glycerin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Maltodextrin, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Potassium Stearate, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Linalool, Parfum, CI 42053