novo
(0)

Micelarna voda Energy

400 ml

Prednosti

Čistilen
Make-Up Removal
Poživljajoč
Poživljajoč
Osvežitev
Antioksidant
Za vsakodnevno uporabo
Recikliran materijal
Čisti vitamin C
Vitamin B3
Vsi tipi kože
  • Formula s 3 antioksidanti: vitaminom C, vitaminom B3 in izvlečkom brusnic.
  • Učinkovito odstrani nečistoče in ličila.
  • Koža je navlažena, sijoča in polna energije.
  • Nežno, a temeljito očisti in osveži kožo.
  • Izdelek je dermatološko in oftalmološko preizkušen.

Odkrijte več o tem izdelku

Prepustite se izjemni moči treh antioksidantov z micelarno vodo NIVEA Energy. Učinkovita kombinacija vitamina C, vitamina B3 in izvlečka brusnic kožo temeljito očisti in odstrani nečistoče, hkrati pa jo napolni z energijo in jo poživi. Medtem ko vitamin B3 poskrbi za vlaženje kože, izvleček brusnic zagotavlja hranilno nego in spodbuja obnovo kože, ki sije. Rezultat je prijeten občutek osvežene kože, ki je mehka na otip. Za čisto kožo, napolnjeno z energijo, brez vidnih mastnih sledi ali madežev. Veganska formula vsebuje micele naravnega izvora. Embalaža je narejena iz 96 % recikliranega materiala (brez pokrovčka in nalepk).

Ne pozabite: preden greste v posteljo, vedno odstranite ličila! Večerno čiščenje obraza je še posebej pomembno, saj se trepalnice lahko odlomijo in ostanki ličil povzročijo mozolje ali rdeče madeže.

Opozorilo:

Pred uporabo izdelka preberite opozorila in navodila na embalaži.

Številka izdelka: 94244 (942440951021)

Ocene izdelka

0
brez ocen (0 Ocene)

Uporaba

1OČISTITE

S prepojeno blazinico vate nežno očistite obraz, vrat in dekolte.

Posebne sestavine

Čisti vitamin C

Vitamin B3

Seznam sestavin

Opomba
Navedene sestavine odgovarjajo trenutnemu stanju v proizvodnji. Ker naše formule redno prilagajamo novim znanstvenim odkritjem vas prosimo, da upoštevate sestavine, navedene na posamezni embalaži.

Ne vsebuje: alkohola, dišav

Vsebuje: Aqua, Poloxamer 124, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Vaccinium Macrocarpon Fruit Juice, Citrus Limon Juice, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Maltodextrin, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, BHT