BLAGODEJNA NEGA OBČUTLJIVE KOŽE

Konoplja je zaradi svojih negovalnih in pomirjajočih lastnosti že več kot 1800 let eno najpomembnejših zelišč tradicionalne kitajske medicine. Olje iz semen konoplje je prava zakladnica blagodejnih sestavin. Poznano je po svojem pomirjujočem učinku na suho in občutljivo kožo. Bogato je z esencialnimi maščobnimi kislinami, ki pomirijo razdraženo kožo in ponovno vzpostavijo njeno ravnovesje. Mi smo ga uporabili v dveh odličnih linijah za nego kože obraza – NIVEA Naturally Good za ženske in NIVEA MEN Sensitve Pro Ultra-Calming za moške.

POPOLNA POMIRITEV ŽENSKE KOŽE

Dnevno in nočno kremo NIVEA Naturally Good z organskim oljem konoplje in jojobinim oljem smo ustvarili za obnovitev ravnovesja in pomiritev obremenjene kože. Linija vsebuje 99 % sestavin naravnega izvora.* Preostali 1 % sestavin zagotavlja stabilnost in varnost formule.

Z mislijo na vašo kožo in okolje smo vegansko formulo shranili v lonček, ki ga je mogoče povsem reciklirati. 

* Sestavine, pridobljene iz narave, ki po obdelavi ohranijo več kot 50 % svoje molekulske strukture (naravno stanje), vključno z vodo.

dnevna krema s konopljinim oljem

1Dnevna krema

100 % koži prijetna formula dnevne kreme kožo takoj pomiri in neguje, zmanjša rdečico in jo naredi opazno sijočo.

nočna krema s konopljinim oljem

2Nočna krema

Nočna krema neguje kožo medtem ko spite, da se zjutraj prebudite z občutkom voljne in sproščene kože.


UČINKOVITA RAZBREMENITEV MOŠKE KOŽE

Linijo za nego moške kože NIVEA MEN SENSITIVE PRO Ultra-Calming z oljem iz semen konoplje 100 % rastlinskega izvora in vitaminom E smo ustvarili posebej za obremenjeno moško kožo. Izdelke z vegansko formulo, ki ne vsebuje mikroplastike, smo zapakirali v zložljivo škatlico, narejeno iz 90 % recikliranega materiala oz. v pločevinko, narejeno iz 25 % recikliranega aluminija.

vlažilna moška krema

1KREMA ZA OBRAZ

Negovalna krema za obraz se hitro vpija, ne pušča mastnega občutka in v trenutku poskrbi za navlaženo kožo do 24 ur.

2PENA ZA BRITJE

Pena za britje zmehča dlačice, da omogoči bolj gladko drsenje britvice in zaščiti vašo kožo pred draženjem, ki ga povzroča britje.

Balzam po britju

3Balzam po britju

Blagodejni balzam po britju v trenutku zmanjša neprijetne občutke na koži po britju, kot so zategovanje, razdraženost in srbečica.


ODKRIJTE VSE IZDELKE S KONOPLJINIM OLJEM


.