Kratke frizure? Zakaj pa ne!

Najboljši nasveti za popolne kratke frizure
Ne glede na to ali razmišljate o spremembi frizure, ali si želite v svoje kratke lase vnesti nekaj svežine, smo za vas pripravili odlične nasvete za popolno kratko frizuro. Za vse letne čase in priložnosti.

ELEGANTNE IN ŽENSTVENE ALI ŠPORTNE IN SPROŠČENE: ČUDOVITE KRATKE FRIZURE

Kaj imajo skupnega Charlize Theron, Miley Cyrus in Sharon Stone? Poleg slave tudi kratke frizure, ki jim odlično pristojijo. Sledite jim in dovolite, da v vaših laseh zaveje svež veter spremembe!

Kratka frizura - zdaj ali nikoli!

Se poigravate z idejo, da bi svoje lase postrigli na kratko? Če menite, da je prav ta trenutek v vašem življenju pravi za korenito spremembo, zakaj pa ne? Skoraj vsaki ženski se podajo kratki lasje. A ne vsaka kratka frizura. Skrivnost je v tem, da odkrijete pravo frizuro za svojo obliko obraza in tip las. Kodrolaske denimo ne morejo nositi vseh kratkih frizur, a tudi ženske z zelo tankimi in ravnimi lasmi ne. Če vam nova kratka frizura ne bo všeč, morate le malce počakati in lasje bodo spet zrastli. Tako preprosto je.

ZAKAJ JE OBLIKA OBRAZA POMEMBNA PRI IZBIRI FRIZURE?

Naj bo vaš obraz okrogel, ovalen, kvadraten ali srčaste oblike, dejstvo je, da se nekatere frizure določenim oblikam obraza podajo bolje kot druge. Pa vendar lahko z nekaj triki izpod rok dobrega frizerja preizkusite skoraj vsako moderno kratko frizuro.

ZLATA PRAVILA ZA POPOLNE KRATKE FRIZURE

Zbrali smo najboljše nasvete za oblikovanje in nego kratkih las. Svetujemo vam, da jih preberete, ptem pa se odločite, katerim boste sledili. Navsezadnje so pravila zato, da jih kdaj pa kdaj tudi prekršimo.

Z NIVEA IZDELKI DO POPOLNO OBLIKOVANE KRATKE FRIZURE

ŠE VEČ ODLIČNIH NASVETOV ZA KRATKOLASKE

Ste se odločili za kratko frizuro? Odlično! Zdaj potrebujete le še nekaj praktičnih nasvetov, kako iz svojih las izvabiti kar največ.