deodorant_naslovna

Kateri deodorant je najboljši zame?

Poiščite najprimernejšega
Glede na raziskave, dve od treh žensk redno uporabljajo deodorant. Vam je bolj pri srcu roll-on, sprej ali stik? Berite dalje in izvedeli boste, kateri deodorant je najprimernejši za vas.

Pravi deodorant za vsakogar

NIVEA Pure & Natural Action Roll-on – učinkovita zaščita brez aluminijevih soli

Ste vedeli, da NIVEA Pure & Natural Action Roll-on ne vsebuje aluminijevih soli? Gre za prvi roll-on, ki z antibakterijsko formulo učinkovito zavira rast bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj, še več, to počne povsem brez pomoči aluminijevih soli.

Aktivna sestavina BIO-FLORINE® nudi optimalno kombinacijo nežne NIVEA® nege in učinkovite zaščite deodoranta, pri čemer omogoča, da vaša koža diha in se pore ne mašijo.
Seveda je dezodorant Pure & Natural Action prav tako na voljo tudi kot deodorant v spreju.

Nežna zaščita za občutljivo kožo – NIVEA Sensitive

Dezodoranti iz linije NIVEA Powder Touch vam zagotavljajo 48-urno zanesljivo zaščito. Blaga formula pa hkrati poskrbi, da vaša koža ne bo razdražena, ampak bo ostala gladka in lepa.

NIVEA predstavlja različne tipe deodorantov

  • Deodoranti v spreju so nadvse popularni že od leta 1965 in so nedvomno na prvem mestu med kupci. Tekočina, ki se razprši s preprostim pritiskom na gumb, se enakomerno razprši po želenem predelu in vas obdari z aktivnimi, negovalnimi sestavinami. Področje pod pazduho je v hipu osveženo in nadišavljeno.
  • Druga najbolj priljubljena oblika deodoranta je priročen roll-on, ki se je na prodajnih policah pojavil v 50. letih prejšnjega stoletja. S pomočjo vrteče se kroglice za nanašanje, lahko aktivne sestavine deodoranta nanesete izredno natančno. Zdaj je na voljo tudi v različici brez aluminijevih soli.
  • Deodorant v stiku se vse bolj približuje favoritoma, vendar pa je trenutno še na tretjem mestu. Po uporabi na koži pusti tanko plast kreme in tako nudi zanesljivo zaščito ter suh občutek.
  • Deodoranti v kremah delujejo na podoben način: preprečujejo nastanek bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj in kožo pod pazduhami oskrbijo z vlago in negovalnimi sestavinami. Večina deokrem ne vsebuje alkohola in so idealne za občutljivo kožo.

In kateri deodorant je najboljši za vas?

Deodorant – miti, ki se jih kar ne moremo znebiti

O deodorantih kroži veliko govoric. Ali imajo tudi kaj skupnega z resnico? Pa poglejmo!

WHAT IS THE RIGHT DEODORANT FOR ME

How to choose the right deodorant
NIVEA priporoča