Čiščenje kože in micelarna voda

Poskrbite za svoj obraz z micelarno vodo

Z današnjim napornim življenjskim ritmom vaša koža morda ne dobi toliko pozornosti, kot si jo zasluži. Prednost micelarne vode je, da prihranite čas, svojemu obrazu pa podarite nežno nego, ki jo potrebuje.

Vključitev negovalne micelarne vode v nego kože

Kaj je negovalna micelarna voda in kako jo najbolje uporabiti? Za vas smo raziskali, kaj vse se skriva za tem priljubljenim izdelkom in kako blagodejno deluje na vašo kožo.

Kaj je micelarna voda in kako deluje?

NIVEA negovalna micelarna voda je bila zasnovana kot preprost, prijeten in učinkovit čistilni izdelek in odstranjevalec ličil. Vsebuje posebne strukture, ki jih tvorijo molekule površinsko aktivnih snovi, imenovane miceli. Ti nežno odstranijo ličila z oči in ustnic, odvečni loj in druge nečistoče s kože.

Negovalna micelarna voda učinkovito, a nežno očisti kožo v enem samem preprostem koraku, hkrati pa jo tudi izdatno navlaži.

Zaradi napredne micelarne tehnologije je negovalna micelarna voda zelo blaga, a visoko učinkovita in ne potrebuje spiranja ali drgnjenja kože.Že poznate vse prednosti uporabe micelarne vode?

Negovalna micelarna voda je izdelek za čiščenje kože, ki ga mnogi obožujejo zaradi njegove vsestranskosti. S svojo micelarno tehnologijo deluje kot čistilni izdelek za obraz, tonik in odstranjevalec ličil hkrati.

Nežen in učinkovit odstranjevalec ličil

Prednost negovalne micelarne vode je tudi v tem, da učinkuje kot odstranjevalec ličil za obraz in oči. Negovalna micelarna voda bo v hipu odstranila tako diskretna dnevna ličila kot tudi močnejša večerna ličila in maskaro. Formula je zasnovana za hitro, preprosto, a nežno odstranjevanje ličil.

Prijazno in negovalno čiščenje

Občutljiva koža se bo razveselila nežne negovalne micelarne vode za občutljivo kožo. Nežna formula s sestavinami, kot sta pantenol in olje grozdnih pečk, pomiri vaš obraz in ga oskrbi s takojšnjo vlago.

Ker negovalna micelarna voda skupaj z blazinico vate deluje kot magnet, drgnjenje ni potrebno – zadostuje že en sam poteg z vato.


Komu negovalna micelarna voda najbolj koristi?

Negovalna micelarna voda je popolna tako za ženske, ki želijo odstraniti ličila za oči, kot tudi za tiste, ki želijo osvežiti obraz in nežno očistiti kožo po dolgem dnevu.

Micelarni odstranjevalec ličil

Micelarna voda je priročna rešitev za odstranjevanje vsakodnevnih ličil. Prihrani vam čas in prostor v vaši omarici in je prijazna do občutljive kože.

Čeprav vse vemo, da je zvečer treba očistiti obraz, pogosto pozabimo na to nalogo.

Sedaj boste z NIVEA negovalno micelarno vodo hitro in učinkovito odstranili ličila za obraz in oči, kožo pa očistili, tonificirali in navlažili.


Odkrijte micelarne vode NIVEA za vse tipe kože

NIVEA priporoča