Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

popolna_nega_rok

Odkrijte anti-age kremo za roke

Kako obdržati roke mlade s pomočjo anti-age kreme za roke

Vsaka ženska si želi imeti mehke, lepe roke. Naša vsakdanja rutina ali vreme pa nam lahko prekrižajo načrte. Ponujamo vam nasvete za nego rok s kremo za roke proti gubam.

Poskrbite za mladostno kožo z anti-age kremo za roke

Berite dalje in izvedeli boste vse, kar vas zanima o negi rok. Ko gre za staranje in gube na koži rok, zavrtite čas nazaj!

Kako obdržati roke dlje časa mlade

1. Uporabljajte zaščitni faktor

Naj gre za zaščito kože na obrazu ali na rokah, je zaščitni faktor obvezen. Prednost NIVEA kreme za roke Q10plus anti-age je, da vsebuje UVA in UVB filtre, ki vašo kožo zaščitijo in pomagajo preprečiti gube.

2. Poskrbite za dovolj vlage

Če kožo pozabimo navlažiti, je lahko njena površina videti manj enakomerna in drobne gube postanejo bolj očitne. Nahranite obraz in roke z vlago ter jim podarite mladosten videz.

3. Zaščitite svojo kožo

Naj bo zunaj na snegu ali doma, ko pomivate posodo, je zaščita pred zunanjimi vplivi najlažji način za preprečevanje suhe kože. V mislih imamo smučarske ali zaščitne rokavice.

Na katere znake staranja rok morate biti pozorni?

znaki_staranja_roke

Če na svojih rokah opazite starostne pege ali se vam zdi koža rok bolj suha kot običajno, je čas za ukrepanje. Starostne pege so rezultat izpostavljanja soncu, suha koža pa opozarja na premalo vlage. Da bi podprli naravno obnovo kože, uporabite NIVEA kremo za roke Q10plus anti-age.

Prednosti uporabe anti-age kreme za roke

Ugotovite, kako lahko krema za roke vašo kožo naredi gladko in mehko medtem ko preprečuje nastanek gub in upočasni znake staranja.

NIVEA krema za roke proti staranju

NIVEA krema za roke Q10plus anti-age je najboljša prijateljica vsake ženske. Ne glede na poklic, ki ga opravljate, tudi vi lahko samo pridobite z uporabo te učinkovite kreme proti gubam na rokah.

Njena bogata, a gladka tekstura je kot nalašč za razvajanje utrujenih rok. Krema deluje hitro, ne lepi kože in ne pušča sledi na rokah.

NIVEA krema za roke proti staranju se od drugih vlažilnih krem razlikuje po formuli s koencimi Q10. Gre za naravno sestavino vaše kože, prisotno v vsaki živi človeški celici; raven Q10 pa z leti upade in sposobnost kože, da se obnavlja, se zmanjša. Zato smo jih dodali naši kremi za roke, da bi vam pomagali zmanjšati znake staranja.

Priročna za v torbico

krema_za_roke_v_torbici

S kremo za roke, ki je ravno prav velika, da jo imate vselej v svoji torbici, ni več prav nobenega razloga, da svojim rokam ne bi nudili nege, ki si jo zaslužijo. NIVEA krema za roke Q10plus anti-age je dokaz, da se dobre stvari skrivajo v malih embalažah.

UVA/UVB zaščita

zascita-rok-pred-soncem

Izpostavljanje soncu je najpogostejši vzrok za poškodbe kože, nastanek gub in staranje. S širokim spektrom zaščite pred soncem, ki jo nudi NIVEA krema za roke, boste poskrbeli za svojo kožo in ji na preprost način pomagali do mladostnega videza.