Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

zdravi-prigrizki-header

Zdravi prigrizki tudi kadar ste na poti

Na okusen in zdrav način do več energije

Hiter mestni življenjski slog ne dopušča veliko časa. Odkritje nekaj idej za zdrave prigrizke, ki si jih lahko brez slabe vesti privoščite med hitenjem po opravkih.

Razvajajte SVOJO kožo s pravo urbano nego NIVEA Urban Skin

Življenje v urbanem okolju je lahko naporno tako za duha kot tudi telo. A brez skrbi, vedno obstaja rešitev.

Jutranja joga za boljšo zbranost

jutranja-joga

Jutranja vadba joge za energičen začetek dneva. Posvetite nekaj trenutkov le sebi še preden začnete z običajno dnevno rutino.

Popoln začetek dneva

Zdrava jutranja rutina je ključ za popoln dan, zato ne pozabite na pravo mero spanca. Privoščite si osem ur spanja, da se boste v novo jutro vedno zbudili spočiti in pripravljeni na vsakdanje izzive.

Temeljita jutranja rutina za nego kože bo pomagala, da bo vaša koža ostala navlažena in zaščitena tekom celega dne. Preizkusite NIVEA Urban Skin dnevno kremo, ki s svojo lahko formulo in ZF 20, koži nudi vso potrebno zaščito pred škodljivimi vplivi okolja.

Čeprav se nam zjutraj vedno mudi, ne pozabite na zajtrk, ki vas bo napolnil z energijo. Konec izgovorov za spuščanje najpomembnejšega obroka v dnevu - tukaj razkrivamo nekaj odličnih idej za zdrave prigrizke.

Napolnite svoje baterije kar med kosilom

Za večino izmed nas je kosilo edini čas v dnevu, ko si končno lahko vzamemo nekaj trenutkov zase, zadihamo in ponovno napolnimo naše baterije preden se soočimo z izzivi popoldneva. Poskusite, kar najbolje izkoristiti ta prosti čas zase in vsaj za nekaj trenutkov pobegniti stran od računalnika ter osredotočiti svoje misli na nekaj lepega.

Če le imate možnost, se odpravite ven na svež zrak, po možnosti v bližnji park. Menjava okolja bo zbistrila vaš um in vam pomagala, da boste kasneje bolj produktivni pri delu.

Onesnaženje v mestu in stres vsakdanjega urbanega življenja, terjajo svoj davek, ki se odraža na naši koži. 1-minutna NIVEA Urban Detox maska v le eni sami minuti odstrani umazanijo, odvečni sebum in olje ter dolgotrajno poskrbi, da bo vaša koža zopet čista in lepa na pogled. Odkrijte več o NIVEA Urban Skin izdelkih.

Šest idej za prigrizke v službi brez slabe vesti

  • Sveže narezana korenje in zelena.
  • Jabolko in arašidovo masko.
  • Doma narejena pokovka brez masla in soli.
  • Indijski oreščki, mandlji, lešniki ali chia semena.
  • Jogurt z manj maščob in svežim jagodičevjem.
  • Polnozrnati riževi vaflji z maslom indijskih oreščkov.