Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

zdravi lasje z NIVEA Hairmilk

Balzam za lase brez izpiranja za intenzivno nego las

Idealna rešitev za regeneracijo in razčesavanje suhih las

NIVEA Hairmilk izdelki vsebujejo negovalno formulo, ki poskrbi, da lasje dobijo natanko takšno nego, kot jo potrebujejo.

Poslovite se od pustih las z NIVEA Hairmilk balzamom brez izpiranja

Balzam za lase brez izpiranja je ključen del vsake negovalne rutine las, saj lase obnovi, učvrsti in omogoči lažje razčesavanje.

Obnova suhih in poškodovanih las

Sušilci in likalniki za lase, pa tudi različni okoljski vplivi lahko poškodujejo vaše lase. NIVEA Hairmilk Express Regeneration 7+ balzam brez izpiranja je odlična rešitev za čudovite lase. Posebna negovalna formula z mlečnimi proteini in Euceritom® lasem nudi globinsko nego, vlaženje, zaščito pred vročino, volumen in sijaj, obenem pa lase krepi in jih razvozla.

Uporabljate ga lahko vsak dan, po vsakem umivanju las, na še vlažnih ali suhih laseh. Za čudovito voljne in sijoče lase.

Hairmilk z NIVEA vonjem

čudoviti lasje z NIVEA Hairmilk

NIVEA Hairmilk Express Regeneration 7+ balzam brez izpiranja se v značilni modri embalaži ozira nazaj v preteklost znamke, a z modernim pridihom. Še več - odišavili smo ga s priljubljenim NIVEA vonjem, ki ga generacije NIVEA uporabnikov povezujejo z nego, ljubeznijo in zaščito.

Korak za korakom do čudovitih las z NIVEA Hairmilk balzamom za lase brez izpiranja

Od kod izvira ime NIVEA Hairmilk?

NIVEA Hairmilk leta 1912

NIVEA je svoj prvi izdelek za nego las razvila leta 1912 in ga poimenovala Hairmilk. Današnja NIVEA Hairmilk linija temelji na originalnem izdelku, a je bila razvita v skladu s sodobnimi NIVEA raziskavami in spoznanji v sodelovanju z uporabniki.

Različne formule za različne tipe las

Ko gre za nego las, pravilo, da je vse primerno za vsakogar, žal ne velja. Vsak med nami ima namreč drugačne potrebe glede na strukturo naših las. NIVEA se tega zaveda, zato smo razvili različne formule za specifične potrebe posameznega tipa las.

Balzam brez izpiranja NIVEA Hairmilk Express Regeneration 7+ za tanke lase je posebej razvit za nego tankih las. Lase ščiti pred lomljenjem, jih obnovi in okrepi ter jim podari lesk in volumen.

Balzam brez izpiranja NIVEA Hairmilk Express Regeneration 7+ za normalne lase pa je posebej primeren za normalne, srednje dolge lase. Lase obnavlja in jih ne obteži, omogoča lažje razčesavanje ter lasem podari voljnost in prožnost.

Že veste, kakšen je vaš tip las?

ŠE VEČ NASVETOV ZA NEGO LAS

NIVEA vam na enem mestu ponuja preizkušene nasvete za nego las. Naj vaši lasje zasijejo!

lepi in sijoči lasje

NIVEA nega so lepi lasje

Čudoviti lasje so popoln okras vsake ženske! Da bodo vaši lasje postali in ostali lepi, morate najprej prepoznati svoj tip las, nato pa izbrati posebno nego, ki je prilagojena prav vašim lasem. Odkrijte NIVEA nasvete za nego in oblikovanje las, s katerimi bodo vaši lasje zasijali v vsej svoji lepoti.