Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

dominokati-bohemska-kita

Bohemske kite so očarljiva izbira za ljubitelje frizur s kito

DominoKati razkriva, kako do čudovito spletenih las

YouTube in Instagram zvezda ter modna in lepotna ikona DominoKati vam razkriva, kako lahko sami ustvarite čudovito bohemsko kito.

YouTube zvezda DominoKati

Z veseljem vam predstavljamo video, ki smo ga ustvarili v sodelovanju z YouTube modno in lepotno strokovnjakinjo DominoKati.

DominoKati vam bo pokazala, kako ustvariti ljubko kito v bohemskem slogu

NIVEA se je povezala z nemško modno in lepotno YouTube zvezdo DominoKati, da bi vas korak za korakom skupaj popeljali do čudovite nove frizure. Izjemno uspešna Instagram in YouTube zvezda ter medijska osebnost, DominoKati, ima na zalogi celo vrsto lepotnih in vsakdanjih nasvetov. Njeni sledilci se nanjo stalno obračajo za namige, nasvete in video posnetke, ki so jim resnično v pomoč. S svojimi slikami in filmčki je navdahnila že mnoge. Zakaj ne bi tudi vas? Sledite ji na poti do ljubke bohemske kite. Mi vemo, da je izpod njenih rok ta romantična frizura videti povsem preprosto, a naj vam prišepnemo, da to tudi v resnici je!

Naučite se splesti popolno bohemsko kito

Sledite nam na poti do vaše nove najljubše frizure za dolge lase. Oglejte si DominoKati pri delu in poskusite še sami!

Korak za korakom do bohemske kite z DominoKati

Obstaja na stotine različnih vrst frizur s kitami, nekatere med njimi so precej zapletene, druge dokaj preproste. Sledite temu natančnemu vodniku in odkrijte, kako preprosto lahko ustvarite svojo lastno bohemsko kito v le nekaj preprostih korakih.

Kite, kitke in še več kit! Možnosti so neskončne

Obstaja nešteto načinov spletanja las v kite. Bohemska kita je le eden od njih.

  1. Ribja kost: Elegantna, široko spletena kita je odlična izbira za vsak letni čas in vašemu videzu podari prav poseben pridih. Kite, spletene v ribjo kost so lahko razigrane ali zelo urejene, kakor želite.
  2. Nizozemska kita: Nizozemske ali francoske kite začnemo spletati na sprednjem delu glave in jihkončamo zadaj, za ljubko mladosten videz, ki je kot nalašč za športne aktivnosti.
  3. Venček iz kit: V tem primeru iz dolgih las spletemo običajno kito in jo kot venček ovijemo okoli glave. Na ta način ustvarite malce nostalgičen, tradicionalen videz, ki je vselej v modi.

  

nizka-figa-DominoKati

Oblikujte čudovito in elegantno nizko figo

V nekaj nadvse preprostih korakih lahko svoje lase oblikujete v osupljivo in elegantno nizko figo.