Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Vanessa Ziletti - popolna razmršena figa

Kako do popolne razmršene fige

Klasična, a vselej modna speta frizura v le nekaj korakih

Ste se kdaj spraševali, kako ustvariti popolno večerno frizuro za dolge lase? Za vas imamo preprosto rešitev!

Popolna speta frizura od jutra do večera

YouTube zvezdnica Vanessa Ziletti vam bo pokazala, kako lahko svoje dolge lase spnete v elegantno razmršeno figo.

#DareToStyle z @vanessaziletti

Več kot 280.000 sledilcev na YouTube kanalu! Številke povedo vse. Vanessa Ziletti je italijanska YouTube zvezda iz Brescie, vzhodno od Milana. Leta 2010 je pričela ustvarjati in objavljati prve videe, ki so kmalu postali izjemno priljubljeni. Vanessa pa ni le modna in lepotna spletna zvezdnica, na svojem blogu z obiskovalci deli tudi vznemirljive avanture s potovanj.

Vanessa ve, da določeni večeri zahtevajo klasične, a vseeno moderne frizure. Če iščete popolno frizuro za večerni zmenek ali zabavo, ste na pravem mestu.

Oglejte si video, ki ga je spletna zvezdnica pripravila za vas in ji sledite, korak za korakom, do popolne spete frizure za vaše dolge lase.

Kako speti lase v razmršeno figo

V figo speti lasje so vendo v modi. Oglejte si video vodnik in se naučite ustvariti elegantno, a hkrati igrivo frizuro v le nekaj minutah. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov.

Kako do las kot iz salona?

Vanessa Ziletti - nasveti za frizure

YouTube zvezdnica Vanessa Ziletti je za vas pripravila še en odličen video vodnik! Preverite, kako lahko čudovite valove kot iz salona ustvarite kar doma. Oglejte si film in sledite nasvetom!