Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

frizure-za-poroko

Inspiracija za poročne frizure

Odkrijte popolne poročne pričeske za vaš veliki dan.

Vsaka bodoča nevesta sanja o čudoviti poroki. Okronajte nepozaben dan s popolno frizuro. Za vas smo pripravili nasvete za nego las in spenjanje las ter predloge za čudovite frizure za poroko.

Skrivnost poročnih pričesk

Ključ do popolne poroke se skriva v pripravi. Imejte stvari pod nadzorom z naslednjimi idejami za lasne dodatke in nasveti za načrtovanje.

Nasveti za poročne priprave in popolne poročne frizure

Pred poroko

  • Dogovorite se vsaj za eno testno pričesko.
  • Mesec dni pred velikim dogodkom postrižite svoje lase.
  • Svojemu frizerju pokažite svojo poročno obleko in dodatke, ki jih želite imeti v laseh, da vam bo lahko predlagal svoje ideje za frizuro.

Na poročno jutro

  • Izberite primerno sobo, v kateri se boste lahko preoblekli, naličili in ustvarili frizuro. Biti mora dovolj svetla in dovolj prostorna.
  • Če boste želeli lase zravnati ali skodrati s pomočjo likalnika ali kodralnika za lase, ne pozabite nanje nanesti primerne zaščite proti vročini.
  • Za popolno speto frizuro ali kodre, ki bodo zdržali ves dan, videz poročne frizure utrdite z NIVEA Diamond Gloss Care lakom za lase.

Čudovite besede

lepe-misli

Dekle mora biti predvsem fina in čudovita. Coco Chanel

Nasveti za odlične poročne frizure

Ponujamo vam inspiracije za vaš poročni dan - od kit do klasičnih spetih frizur, pa tudi namige za frizure poročnih prič in družic.

Frizure za poroko - kako uskladiti poročne frizure prič in družic z vašo

Bi morali svojo poročno pričesko uskladiti s pričesko vaše poročne priče ali družic? To se je nekdaj res pričakovalo, danes pa imate veliko več svobode pri izbiri.

Morda si lahko omislite enak lasni dodatek, ali pa poskrbite za podobno pričesko.

Če se boste odločili za enako poročne frizure, najprej pomislite, ali je tudi dolžina vaših las enaka. Dolžina las namreč določa, ali bodo lasje speti ali spuščeni.

Morda ne bo odveč tudi pomislek, da ne pristoji vsaka pričeska k vsakemu obrazu, kot tudi ne sodi vsaka pričeska k vsaki obleki in na vsako poročno lokacijo.

Poročne pričeske doma ali pri frizerju?

frizure-za-poroko

Poročni dan zahteva toliko priprav, da bo pravo olajšanje, če boste skrb za svojo pričesko zaupali nekomu drugemu. Če ste na tesnem z denarjem, pa vseeno lahko čudovito poročno pričesko ustvarite tudi doma. Z NIVEA izdelki za nego in oblikovanje las.

Spletene in spete frizure

izbira-poročne-frizure-NIVEA

Izbira poročnih frizur je res velika - od spletenih kit, spetih v prave umetnine, do klasičnih kodrov ali gladkih spetih frizur. Če bo obred potekal na prostem, na bolj vetrovnem področju, morda ne bo odveč, če si omislite pričesko, na katero vreme ne bo moglo vplivati.