Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Paulien Tilstra - navidezna paž frizura

Kako do romantične paž frizure brez škarij

Vnesite svežino v dolge lase

Si želite malce spremembe, a bi vseeno radi obdržali svoje dolge lase? Preizkusite čudovito romantično paž frizuro, za katero ne boste potrebovali ne frizerja in ne škarij!

Popolna paž frizura od jutra do večera

Modna blogerka Paulien Tilstra vam bo pokazala, kako lahko svoje dolge lase oblikujete v romantično paž frizuro, brez škarij!

#DareToStyle s @paulientilstra

Večina mam nima časa za zapletene frizure. Paulien Tilstra pa dokazuje, da se vam ni treba odpovedati stilu le zato, ker ste zaposlena mama majhnih otrok. Nizozemska YouTube in Instagram zvezdnica prisega na preproste, a elegantne frizure. In na tisoče sledilcev se z njo strinja. Uspešna mama dveh malčkov bo že vedela, kajne?

Če si tudi vi želite preizkusiti ta trenutek nadvse priljubljeno paž frizuro, o kateri vsi govorijo, a se nočete odpovedati svojim dolgim lasem, ste na pravem mestu.

Paulien vam bo pokazala, kako lahko dolge lase preprosto spremenite v moderno navidezno paž frizuro.

Kako do navidezne paž frizure

Vedno s stilom, kjerkoli in kadarkoli! Oglejte si vodnik do popolne frizure, ki ga je za vas pripravila Paulien Tilstra in sledite preprostim korakom, ki vas bodo vodili do zavidljivega rezultata. Ni se vam treba odpovedati svojim dolgim lasem, da bi nosili romantično paž frizuro. Ne spreglejte podrobnejšega pregleda posameznih korakov.

NOVO: Suhi šamponi NIVEA FRESH REVIVE

suhi šamponi NIVEA Fresh Revive

Vsak dan je pravi dan za lepe lase, ne glede na to, kje ste! Novi NIVEA FRESH REVIVE suhi šamponi v hipu osvežijo in nežno očistijo vaše lase. Še več, lasem dodajo teksturo in volumen. Naj bodo vaši lasje svetli, srednje svetli ali temni, NIVEA ima pravi suhi šampon za vas.

Kako posušiti kodraste lase

Paulien Tilstra: sušenje kodrastih las

Vas zanima, kako posušiti kodraste lase, da bodo vaši kodri prožni in polni? Sledite odličnim nasvetom vedno nasmejane Paulien!