Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Alex Mandostyle - boksarske kite

Kako do trendi boksarskih kit

Super frizura za dolge lase

Hitite na vadbo, pa ne veste, kako urediti svoje lase? Predlagamo vam super trendi frizuro - boksarske kite, ki jih lahko spletete v nekaj minutah.

Trendi boksarske kite od jutra do večera

YouTube zvezdnica Alex Mandostyle vam bo pokazala, kako lahko svoje lase preprosto spletete v priročne boksarske kite.

#DareToStyle z @alexmandostyle

Aleksandra Pawlik, na YouTubu bolj znana kot Alex Mandostyle, je poljska internetna zvezdnica. Na svojem YouTube kanalu ima več kot 540.000 sledilcev, ki redno spremljajo njene lepotne in modne nasvete.

Ko je čas za vadbo, Alex verjame v praktične, a kul frizure. Če tudi vi iščete super pričesko za športno vadbo, ste na pravem mestu. Alex vam bo v nekaj preprostih korakih pokazala, kako si lahko sami spletete super trendi in neskončno prikupne boksarske kitke. Ste pripravljeni?

Kako do boksarskih kit

Čas za akcijo? Oblecite športna oblačila in sledite Alex Mandostyle, ki vam bo v kratkem videu pokazala, kako si lahko dolge lase spletete v dve prikupni kiti. Spodaj ne spreglejte podrobnejšega pregleda posameznih korakov.

Kako do sproščene večerne frizure

Alex Mandostyle - ideja za večerno frizuro

Si želite še kakšnega nasveta Alex Mandostyle? Zato smo YouTube zvezdnico prosili, da za vas pripravi še en video vodnik, v katerem vam bo pokazala, kako do sproščene večerne frizure. Preverite!