Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Franziska Elea - suhi šampon NIVEA FRESH REVIVE

Kako uporabljati suhi šampon

Osvežite svoje lase v trenutku

Ste zaspali? Ste pozni? Brez skrbi! Z NIVEA FRESH REVIVE suhimi šamponi boste lase osvežili v trenutku!

Popolnoma sveži lasje od jutra do večera

Vaši lasje potrebujejo hitro osvežitev? Sledite nasvetom modne blogerke Franziske Elea in 1, 2, 3 osvežite svoje lase z NIVEA FRESH REVIVE suhim šamponom.

#DareToStyle s @franziskaelea

Franziska „Elea“ Dully je ena najuspešnejših modnih in lifestyle blogerk v Nemčiji. Vsakodnevnim modnim in lepotnim nasvetom dekleta iz Kölna lahko sledite na njeni spletni strani in Instagram profilu @franziskaelea.

Franziska še predobro ve, kako hektična so lahko jutra. Če želite prihraniti čas pri jutranji rutini urejanja las, ste zagotovo prišli na pravo mesto.

Franziska je za vas pripravila popoln vodnik, v katerem boste spoznali, kako z NIVEA FRESH REVIVE suhimi šamponi do lepih in osveženih las le v nekaj minutah!

Kako uporabljati NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

Da bodo vaši lasje sveži vedno in povsod, si oglejte video vodnik z nasveti, kako pravilno uporabiti NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon. Spodaj smo za vas pripravili še podrobnejši pregled posameznih ključnih korakov. 

NOVO: NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon

NIVEA FRESH REVIVE suhi šampon osveži vaše lase le v nekaj minutah. Izdelek takoj osveži in prijetno odišavi lase. Poleg tega boste z nežnim razčesavanjem ustvarili dodaten volumen.

Kako oblikovati frizuro z visoko figo

Si želite prebrati še več nasvetov Franziske Elea? Oglejte si še en video vodnik in odkrijte, kako lahko le v nekaj korakih oblikujete simpatično frizuro z visoko speto figo.