Kite za vsak tip las


KORISTNI NASVETI ZA PREPROSTE FRIZURE S KITAMI

Toliko je frizur s kitami kot je tipov las. Ugotovite, katera frizura se poda k vašim lasem in sledite nasvetom, kako do nje.

Najlepše pričeske s kitami

Frizure-s-kitami-NIVEA
Namig:
Dolgi lasje potrebujejo izdatno nego. Podarite jim intenzivno nego in diamantni sijaj z NIVEA Diamond Gloss Care šamponom. In ne pozabite na redne obiske frizerja. Preberite več o negi dolgih las.

Korak za korakom

Super pričeska za dolge lase, ki deluje sveže prav zaradi ohlapno spletene, široke kite in prosto padajočih las ob glavi.

1. KORAK

Po umivanju las in uporabi balzama za lase (denimo micelarni šampon NIVEA PURE DETOX), na lase nanesite za dlan pene za lase (denimo peno za lase NIVEA Volume Plumping), ki jo razporedite s pomočjo glavnika.

2. KORAK

Razdelite vrhnji sloj las in ga trdno pričvrstite. S sušilcem za lase in široko krtačo oblikujte preostanek las. Ponavljajte pramen za pramenom. Vrhnji sloj las zdaj posušite z difuznim nastavkom sušilca za lase, pri čemer moč sušilca nastavite na najvišjo stopnjo, temperaturo pa na najnižjo. Vaši lasje bodo tako pridobili več volumna pri lasišču, njihov videz pa bo naraven, kot bi jih posušili na vetru.

3. KORAK

Zdaj rahlo sprostite vrhnji sloj las s pomočjo prstov. Lase lahko tudi nežno počešete nazaj. Lase na tilniku spnite v konjski rep. Razdelite jih v tri sloje in spletite v sproščeno, voluminozno kito, ki jo na koncu spnite z elastiko. Pramene okoli obraza poudarite z malce NIVEA kremnega gela za lase. Lasje naj bi še vedno padali na lahko in naravno.


venček-iz-kit-NIVEA

Venček iz kit

Dekliški venček iz kit. Tako brezčasna in romantična frizura.

Korak za korakom

Venček iz kit je zelo dekliška in romantična pričeska, ki ne zahteva veliko časa. Našo različico boste hitro osvojili z malce vaje.

1. KORAK

Z ozkim glavnikom razdelite lase na dva dela, tako da bo ravna prečka potekala od čela do tilnika. Pomembno je, da je na obeh straneh glave enaka količina las.

2. KORAK

Nato preprosto na vsaki strani glave spletite po eno kito, ki jo na koncu spnite s tanko elastiko.

3. KORAK

Kiti zdaj dvignite in postavite eno preko druge na vrhu glave ter ju po dolžini utrdite z lasnicami. Lahko ju na tilniku tudi prekrižate. Venček iz kit je najlepši, če so lasje dovolj dolgi, da lahko skrijete eno kito pod drugo. Na ta način boste ustvarili vtis neprekinjenega obroča iz las.

Nasvet za oblikovanje: če želite malce bolj sproščen venček iz kite, kiti spletite malce bolj ohlapno oz. ju razrahljajte.

Vse, kar potrebujete zdaj, je le še kanček laka za lase (uporabite lahko NIVEA Extra Strong lak za lase).



kratki-lasje-kite-NIVEA

Cornrows

Koruzne kite? Zakaj pa ne! Popolna spletena pričeska za poletne dni, ki bo pritegnila poglede tudi v preostalih mesecih.

Korak za korakom

Takšne kitke lahko spletete tudi, če imate kratke lase. Naj gre le za kite v eni vrsti ali za več vrst drugo ob drugi, je ta pričeska pravi magnet za poglede!

Videz teh kit, spletenih tesno ob glavi, ki izvira iz afriških tradicionalnih pričesk, spominja na vrste koruznih zrn na koruznih storžih, od tod tudi njihovo ime.

Kako do kit?

1. KORAK

Lase razdelite v štiri dele.

2. KORAK

Nato začnite spletati tesne kite od čela za ušesom.

3. KORAK

V vsaki fazi pletenja vpletite v osnoven pramen las tanjši pramen preostalih las – podobno kot pri francoski kiti. To ponavljajte pramen za pramenom.

Posamezne koruzne kite utrdite z dobro mero laka za lase (izberite denimo NIVEA Mega Strong lak za lase).