Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

laura-valoviti-lasje

Z Lauro Ponticorvo do kodrastih las

Trije preprosti koraki do kodrastih las

Oblikovanje čudovith kodrov ni tako težko kot ste morda mislili. Sledite preprostim nasvetom Laure Ponticorvo in pričarajte sproščeno vzdušje v kodraste lase.

Poletno sproščeni kodrati lasje: vaš novi sanjski videz

Kodrasti lasje se marsikomu zdijo nedosegljivi cilj, a pot do njih ni tako težka kot si mislite. Sledite našim nasvetom in trikom.

Spoznajte Lauro - modno in lepotno blogerko ter model

Model, popotnica, modna blogerka in medijska osebnost z nizozemsko – italijanskimi koreninami, Laura Ponticorvo, prisega na čudovite, a preproste frizure za dolge lase. Navdušeni smo, da bo z nami in vami delila svoje izkušnje v oblikovanju las! Laurin uspeh na Instagramu in pojavljanje tako na spletu kot resničnostni televiziji, so njeno prepoznavnost ponesli širom po svetu. Zato smo prepričani, da je prav ona tista, ki vam bo pomagala do še boljšega in lepšega videza. Na svojem YouTube kanalu Laura objavlja zabavne, uporabne nasvete in trike za boljše, srečnejše in bolj zdravo življenje, kot tudi različne lepotne tehnike za vse priložnosti. Večkrat tedensko objavlja tudi svoj lepotni vlog, v katerem se lepotnih tem loteva bolj poglobljeno. Sledite ji na poti do čudovitih kodrastih las.

Valoviti lasje: čudovita, brezčasna klasika

Vsi si želimo imeti čudovito skodrane lase. Gre za čudovit videz za vsako priložnost, ki ga boste ustvarili lažje kot si mislite!

Izpod Laurinih rok je vsaka frizura videti povsem preprosto

Oglejte si Laurin vodnik do sproščenih kodrastih las. V le treh preprostih korakih boste ustvarili valovite lase, ki ste si jih vedno želeli. In to kar mimogrede!
NIVEA-oblikovanje-las

IZDEKI ZA POPOLNO NEGO IN OBLIKOVANJE VAŠIH KODROV

laura ponticorvo frizura s figo

Z Lauro Ponticorvo do ljubke visoke fige

Ustvarite hitro in super trendi frizuro za vsak letni čas. Naj vas Laura korak za korakom vodi do popolne frizure s figo. Le štirje koraki vas ločijo od trendi visoke fige.