vecerne-frizure

Osupljive večerne moderne frizure

Ustvarite popolno večerno frizuro
Večerna toaleta je pripravljena, ličila izbrana, manjka samo še popolna večerna frizura. Nič lažjega! Z našimi nasveti za spete frizure boste le v nekaj korakih ustvarili šik in moderne večerne spete frizure s katerimi boste zagotovo v središču pozornosti.

Glamurozne moderne frizure, ki jih lahko ustvarite sami

Odkrijte naše nasvete za večerne pričeske in poiščite svoj navdih za elegantne in moderne frizure.

Ustvarite elegantne spete, a moderne frizure

Preprosta, a elegantna speta frizura s katero boste zagotovo zablestele.

Bohemsko speta pričeska

To je popolna pričeska za dni, ko nimate časa, da bi si umili lase. Vse, kar potrebujete za to 5-minutno pričesko, je trak za lase.


Frizura, ki bo zdržala dolgo v noč

Kako do popolne večerne, a moderne frizure z le nekaj lasnimi dodatki?

  • Si želite moderne frizure? Nič lažjega! Uporabite krtačo za lase z naravnimi ščetinami, ki bo preprečila, da bi vaši lasje postali statični.
  • Za bolj naraven videz speto frizuro oblikujete z lasnicami in sponkami v barvi vaših las.
  • Za lase, spete v konjski rep, uporabite mehke elastike, da ne poškodujete las.
  • Za piko na i vaši glamurozni frizuri nanesite sprej za oblikovanje NIVEA lak za lase Diamond Gloss Care, ki bo utrdil vašo pričesko, lasem pa podaril zapeljiv sijaj.
    Naš nasvet: Ne obupajte že ob prvem poskusu, saj veste, da vaja dela mojstra.Je pred vami dolga noč? Ustvarite spete, a moderne frizure, ki bodo zdržale vse do jutra.

Si želite res glaumorozne frizure? Nič lažjega! Da bodo vaše moderne frizure zdržale celo noč v torbici vedno imejte mini potovalni lak za lase, nekaj lasnic in krtačo za lase. Tako opremljeni za nujne popravke, boste z vašo frizuro zagotovo v središču pozornosti tudi v zgodnjih jutranjih urah. 

Naš nasvet: Za oblikovanje lahko uporabite tudi NIVEA kremni gel za lase, ki lasem že z majhnim nanosom podari izjemno obstojnost in sijaj.


Po dolgi noči ...

Tudi lasje potrebujejo svojih pet minut preden se odpravite spat.

Nasveti za nego las po oblikovanju

Tako kot zvečer odstranimo ličila z obraza, tudi lasje potrebujejo pravo nego, da si opomorejo po zabavi. Previdno odstranite vse lasnice in sponke za lase, da ne poškodujejo las. Nato s krtačo nežno odstranite ostanke gela in laka za lase. Naslednji dan na lase nanesite masko za lase in jim s izdatno nego las pomagajte, da si hitreje opomorejo.

Negovalni izdelki za lase za čudovite večerne pričeske

NIVEA svetuje