lip_butter

Kratek vodnik po maslenih balzamih za ustnice

Vse, kar morate vedeti o uporabi maslenega balzama
Masleni balzam je odličen za pomiritev in zaščito suhih ali razpokanih ustnic. Da bodo vaše ustnice vse leto gladke, poiščite izdelek za nego, ki bo kar najbolj ustrezal njihovim potrebam.

Kateri izdelek je pravi za moje ustnice?

Na trgu je ogromno izdelkov za ustnice z različnimi učinki – poiščite izdelek, ki izpolnjuje vaše potrebe.

Čudovita formula maslenega balzama za ustnice

Masleni balzam za ustnice je edinstven izdelek, ki se stopi kar na vaših ustnicah, se takoj vpije in jih nemudoma navlaži in zmehča. Bogata, maslena tekstura in prijetna aroma sta popolni tako za razvajanje kot tudi za pomiritev suhih in vnetih ustnic.

Iskanje najboljšega maslenega balzama

Ker lahko izbirate med toliko različnimi vonji, nimate prav nobenega izgovora, da ne bi imeli v žepu maslenega balzama, ki prepreči nastanek suhih ustnic. Če vam prijajo sadne arome, preizkusite Labello Lip Butter Raspberry Rose, za bolj blagodejno, aromatično razvajanje ustnic pa izberite nežni Labello Lip Butter Vanilija & Makadamija. Masleni balzam nanesite kadarkoli si želite gladkega občutka na ustnicah, ki traja kar do 12 ur. Prepustite se čutnosti in čudoviti aromi.

Če pa imate raje masleni balzam za ustnice z nevsiljivim, nevtralnejšim vonjem, ki nudi enako hranilno nego, potem je Labello Lip Butter Original pravi za vas.

Kdaj je najboljši čas za nanos maslenega balzama za ustnice?

Poskrbite, da masleni balzam nanašate dovolj pogosto, da opazite učinke, zlasti če pogosto jeste in pijete ali če je zunaj zelo hladno.

Našobite ustnice zjutraj in zvečer!

Najpomembnejši trenutek za nanos maslenega balzama ali balzama za ustnice je zjutraj, preden nanesete ličila, da bodo ustnice ostale ves dan navlažene, in zvečer, da se ustnice med spanjem ne izsušijo.

Ali je res, da ustnice postanejo odvisne od maslenega balzama?

Prav nič vam ni treba skrbeti, da bi postali odvisni od izdelkov za ustnice, zato jih še naprej nanašajte tako pogosto, kot se vam zdi potrebno, in vaša šobica vam bo hvaležna.

Če je vreme zelo hladno ali vetrovno, vaše ustnice potrebujejo pogostejše nanašanje, da ostanejo kar najlepše. Ne pozabite, da lahko uporabite toliko maslenega balzama, kot želite, saj nima nobenih neželenih učinkov. Preberite več o negi suhih in razpokanih ustnic.

Če tekom dneva pogosto jeste in pijete, lahko z ustnic odstranite masleni balzam, zato je ključno, da nanos pogosteje obnavljate. Prav tako se izogibajte prekomernemu vlaženju ustnic s slino, ker jih to dodatno izsuši.

Preberite še več nasvetov za nego ustnic.