Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

Razvajajte se: SPA kar v objemu vašega doma

Naj tuširanje postane sproščujoči ritual

Ustvarite SPA kar v objemu domače kopalnice in se razvajajte med vsakim tuširanjem

Spremenite svojo kopalnico v SPA

Tuširanje je čas za vas - sprostite se, odklopite in se razvajajte v objemu domačega SPA-ja.

Resnično SPA doživetje

Zaradi dolgih delovnikov in stresa, ki ga prinaša sodobni način življenja, je sproščanje kot je na primer obisk SPA centra, ključnega pomena. Kaj pravzaprav pomeni SPA? Gre za kratico izraza Salus Per Aquam, ki pomeni zdravje skozi vodo. Zakaj torej ne bi prihranili časa in denarja in si ustvarili svoj lastni wellness kar v domače kopalnice? Poskrbite, da bo v kopalnici primerna temperatura in izberite dišavo, ki prebudi vaše čute.

Bodite pozorni, da je okolje mirno, brez hrupa ali drugih zvokov, ki bi lahko motili sproščanje v samo vašem koščku raja.

Izberite sproščujoč in negovalen gel za tuširanje, ki bo prijetno osvežil vse vaše čute kot je NIVEA Care & Cashmere Shower.

Razvajajte se in prebudite svoje čute z oljem za tuširanje

Za res razkošen domači SPA uporabite olje za tuširanje NIVEA Natural Oil Shower, ki vašo kožo bogato nahrani in jo naredi svilnato mehko.

4 načini, kako ustvariti svoje pomirjujoče domače svetišče

  • Odstranite nepotrebne stvari kot so lepotni in toaletni izdelki ter pripomočki, saj boste le tako lahko resnično očistili vaš um.
  • Poskrbite, da vam bo karseda udobno z nežno kopeljo, mehkimi copati in ne pozabite, da so prav male stvari tiste, ki dajo pravi občutek SPA razvajanja.
  • Negujte vaše celotno telo, posebno pozornost pa namenite tistim predelom, ki jih običajno pozabimo, kot so na primer stopala.
  • Odišavite kopalnico in ji podarite življenje s šopkom rož.

Kako do resnično sproščujočega tuširanja

Načini za pravo sprostitev telesa in uma kar pod tušem.

Razvajajte se z negovalnim tuširanjem

Zakaj si ne bi vsaj med tuširanjem vzeli časa zase? Naj tuširanje postane vaš dnevni ritual sproščanja in razvajanja, ki vam bo pomagal premagovati vsakdanji stres.

S tem, ko boste svojo kopalnico spremenili v vaš zasebni SPA, boste ustvarili popolno atmosfero za sproščujoče tuširanje. Kremni gel za tuširanje NIVEA Care & Roses Cream Shower, pa bo vsako tuširanje spremenil v trenutke čistega užitka in dobrodejne nege. Vaša koža bo postala navlažena, svilnato mehka in gladka.

Vroč tuš je zagotovo eden največjih užitkov pa še tako preprosto je, zato si ga le privoščite!

Tuširanje = čas za vas

Za nekatere je tuširanje eden redkih trenutkov dneva, ko se lahko posvetijo izključno sebi. To je popoln trenutek, ko si lahko vzamete čas zase in za lastne misli, ne da bi vas obremenjevale skrbi vsakdanjega življenja. Trenutek tišine samo za vas.

5 načinov za sprostitev telesa in uma kar pod tušem

  • Imejte pri roki vse izdelke, ki jih boste potrebovali.
  • Naj bo kopalnica čista, da se boste v njej počutili res prijetno.
  • Zagotovite si, da vas nihče ne bo zmotil med tuširanjem.
  • Segrejte tuš do temperature, ki vam najbolj ustreza.
  • Osredotočite se le na trenutek tukaj in zdaj in pozabite na stres in skrbi.
  • Ne pozabite tudi na jutranje sproščanje pod tušem. Že imate svojo jutranjo rutino?

Vzemite si čas

Tuširanje naj postane nekaj pomirjujočega in blagodejnega. Ne hitite z umivanjem las ali negovanjem kože, ampak si vzemite čas in nežno vtirajte izdelke v kožo ali lasišče.

Privoščite si temeljito nego s pilingom za telo

Piling je resnično razvajanje naše kože. Namesto dragih SPA tretmajev si raje privoščite domačo piling nego z NIVEA Kremnim pilingom za telo. Vzemite si čas in z njim nežno zmasirajte kožo. Nedvomno se boste zaljubili v občutek mehke kože po tuširanju!