Adijo, celulit: napovejte vojno tej neprivlačni nadlogi.

NASVETI ZA GLADKO IN ČVRSTO KOŽO

Gladka in mehka koža je želja večine žensk. S posebnimi vajami in pravimi kremami proti celulitu lahko svojo kožo ponovno učvrstite.

Vaje in nega za bolj gladko kožo

Kratke hlače in lepa krila so le pol tako zabavni kot zgrbančena koža, ki pokuka izpod njih. Spopadite se z njo: spravite svoje noge in zadnjico nazaj v formo s posebej zasnovanimi programi vaj proti celulitu in naslednjimi navodili za nego.
Celulit

Tuširajte se izmenjaje z mrzlo in toplo vodo. Kadar uporabljate mrzlo vodo, se žile skrčijo in nato v topli vodi spet razširijo. To vzpodbuja kroženje krvi in tkivo spet postane bolj čvrsto.

Celulit: za lepšo in bolj gladko kožo

  • Boj proti celulitu je resna težava za mnogo žensk.
  • Pomarančasta koža ne izgine kar čez noč. Vaš anticelulitni program začnite pozimi in vaša koža bo ponovno lepa ravno do sezone kopalk.
  • Kolesarjenje, tek in vaje na steperju so vaši zavezniki na poti do lepše kože. Vadba napne vaše mišice in zgladi vašo kožo.
  • Posebna nega proti celulitu bo podprla krepitev tkiva: NIVEA Q10 losjon za telo bo kožo zravnal in učvrstil.
  • Kofein poveča odpornost zunanje plasti kože. Piling s kavnimi zrni tudi očisti in vzpodbuja kroženje v celicah.


Masaže s kakovostnimi sestavinami za opazno bolj gladko kožo

Tuširanje

Učvrstite svojo kožo med tuširanjem

Vaš program za učvrstitev kože se začne že zjutraj pod tušem. Podprite učinek knajpanja pod tušem z učvrstitvenim učinkom NIVEA Q10 In-Shower učvrstitvenega losjona za telo. Kakovostne sestavine bodo učvrstile vašo kožo in jo naredile voljno.

Triki za čvrstejšo kožo - vaš načrt proti celulitu

  • Masaže izboljšajo kroženje krvi in spodbujajo pretok limfne tekočine. Masirajte svojo kožo na zadnjici in nogah z rokavico za piling ali krtačo proti celulitu.
  • Previdno pri krčnih žilah: če jih imate, se pred nego posvetujte z zdravnikom.
  • Kopel s sodo enkrat tedensko očisti telo in odstrani strupe. Dodajte približno štiri žlice sode v svojo kopel in si vzemite nekaj časa za uživanje ob zdravilnem učinku kopeli.
  • Naša koža je odsev našega telesa. Če smo zdravi, se to vidi navzven. Če jemo dovolj vitaminov in imamo uravnoteženo prehrano – se to opazi! Napadite celulit od znotraj s pravo prehrano, ki vsebuje malo soli. Sol absorbira vodo v telo, to pa se kaže v napihnjenem tkivu. Namesto tega hrano raje začinite z aromatičnimi zelišči.
  • Zelenjava, bogata s kalijem, kot je brokoli, stročnice in špinača prav tako zagotavljajo, da se odvečna tekočina izloči iz telesa.

Redna vadba - najboljši način za boj proti celulitu

Vadba okrepi vaše mišice in porablja kalorije - napovejte vojno celulitu z gibanjem.

Gladka koža in čvrste obline na zadnjici in nogah

Videz celulita lahko ublažite z nekaj preprostimi vajami - če jih izvajate konsistentno. Vse, kar potrebujete, je blazina za vadbo. Ulezite se na hrbet in dvignite noge. Skrčite kolena v pravi kot, med njimi pa pustite za dlan prostora. Nato dvignite boke in iztegnite eno nogo naprej. Štejte do deset počasi in nato zamenjajte nogi. Le deset rednih ponovitev te vaje vsak dan bo opazno popravilo vašo linijo in videz vaše kože.

Vadba

Vojna celulitu: redna vadba daje vidne rezultate

Čvrstejša stegna: lezite na bok na blazino in rahlo skrčite spodnjo nogo. Nato vzravnajte zgornjo nogo in jo dvignite, medtem ko izdihnete. Držite nogo nekaj trenutkov v zraku in jo nato ponovno spustite in izdihnite. Zamenjajte stran po 20 ponovitvah.