Tip kože

ODKRIJTE SVOJ TIP KOŽE IN PRAVE IZDELKE ZA NEGO

FILTRIRAJ
Razvrsti
Razvrsti

Najboljša nega za vaš tip kože 


Imate mešano ali suho kožo? Normalno, občutljivo ali problematično kožo? Vsak tip kože ima svoje posebnosti in zato zahteva prilagojeno nego. Tu smo zato, da vam pomagamo izbrati za vas najbolj primerne dnevne in nočne kreme ter dodatno nego kot so maske za obraz, serumi, negovalna olja, tretmaji proti gubam in ostale izdelke NIVEA. 


Z izdelki NIVEA je nega kože preprosta


Ne glede na vaš tip kože, so izdelki NIVEA ustvarjeni, da zadovoljijo vse potrebe kože. Pomagali vam bomo določiti tip kože in rešiti morebitne težave, da boste lahko uživali v naravni lepoti svoje kože. Imate suho kožo? Imamo izdelke za vas! Želite zmanjšati prve linije ali iščete kremo proti gubam? NIVEA anti-age izdelki vsebujejo bogate formule s kakovostnimi sestavinami za globinsko obnovo kože. Tudi če ste med srečneži z naravno brezhibno in sijočo kožo, boste našli zanimive informacije o pomenu pravilne nege kože. Za lažje iskanje po vsebinah si pomagajte s filtrom.


Za vsak tip kože imamo rešitev


Naš cilj je, da se vi počutite dobro in samozavestno v svoji koži ter da znate morebitne težave s kožo sami odpraviti. Poučni članki vam ponujajo odgovore na vsa vprašanja, povezana s kožo, in priporočajo najustreznejše izdelke. NIVEA kakovost vseh svojih izdelkov jamči s 100 let izkušenj v negi kože, las in telesa. Tu smo za vas!