Kako ustvariti najlepše zimske pričeske


ODKRIJTE FRIZURE ZA ZIMO IN RUTINO ZA POPOLNO NEGO LAS

Nizke zimske temperature niso ovira za popolno frizuro. Odkrijte najlepše pričeske za zimski čas, ki bodo odlično popestrile vašo garderobo.

Odkrijte spete frizure za zimo

Odkrijte čudovite spete frizure za zimski čas in preberite naše nasvete za oblikovanje, ki ne poškoduje las.

Spete frizure za zimo

Visoko spet konjski rep

Visok konjski rep spada med preproste, a nadvse elegantne spete frizure, ki jih lahko vidimo tudi na modnih brveh. Za večerne priložnosti uporabite lak za lase NIVEA Diamond Volume Care, ki bo vaši pričeski zagotovil obstojnost, lasem pa podaril sijoč videz.

Spete frizure za zimo

Sproščena figa

Ustvarite preprosto sproščeno figo preko visoko spetega konjskega repa in nato lase ovijte okrog in okrog ter pripnite z lasnicami. Spete lase utrdite z lakom za lase NIVEA Diamond Gloss Care, ki bo dolgim lasem podaril zapeljiv diamantni sijaj.

Spete frizure za zimo

Ribja kost

Ribja kost je lahko očarljiva pričeska za dolge lase v boho slogu, za dnevne in večerne priložnosti. Zvečer namreč kito preprosto spnete na vrhu glave in že imate elegantno speto srednje dolgo frizuro, s katero ne boste ostale neopažene.

Spete frizure za zimo

Preprosta visoka figa

Čeprav se na prvi pogled zdi, da ste porabile ure in ure za urejanjem las, je visoka figa izredno preprosta speta pričeska. Počešite lase nazaj, jih dvignite, spnite z lasnicami in utrdite z lakom za lase NIVEA Mega Strong, ki zagotavlja močno utrjevanje in viden sijaj.

Spete frizure za zimo

Šik kite ob glavi

Kite spletene okrog glave, so zaradi svoje posebnosti vedno občudovane in spadajo med moderne spete frizure za dolge lase. Ustvarite dve klasični angleški kiti, ki se bosta začenjali na začetku vratu in jih nato spnite z lasnicami na vrhu glave ter utrdite s sprejem ali lakom za lase.

Nega las pozimi

Sprememba letnega časa zahteva tudi spremembo nege naših las, saj jih le tako lahko ves čas ohranimo voljne in sijoče.

Pozimi za nego in oblikovanje las uporabljamo več izdelkov, ki lahko naše lase izsušijo. Pri oblikovanju spete frizure uporabite peno za lase NIVEA Volume Plumping, ki bo lase zaščitila pred poškodbami zaradi toplote sušilnika ali likalnika za lase. Naj bodo vaši lasje sijoči, da boste z njimi blesteli tudi v mrzlih zimskih dneh.

Popravite škodo na laseh, ki nastane zaradi pogoste uporabe sušilca ali likalnika za lase z balzamom Hairmilk Natural Shine z zaščitno formulo, ki nudi zaščito in obnovo ter preprečuje lomljenje in cepljenje las.


Nega las za čudovite zimske pričeske

Odkrijte, kako do čudovite pričeske in sijočih las, ki bodo polepšali še tako temačno in mrzlo jutro.

Kako do gladkih in voljnih las?

V zimskem času lasje še hitreje postanejo statični, saj pogosto nosimo volnene kape in pokrivala.

Pogosteje se pojavijo v primeru tankih in suhih las, preprečimo pa jih lahko s pravilno nego za suhe lase. Uporabite NIVEA Micelarni šampon za krhke, lomljive lase, ki suhe in obremenjene lase oskrbi z vsem, kar potrebujejo.

Nanos pene za lase pred sušenjem in oblikovanjem las, prav tako pomaga do bolj gladkih in voljnih las pozimi. Poleg tega bodo vaši lasje tako še bolj sijoči in polni volumna.

Pri krtačenju las se statiki lahko izognete tako, da na krtačo za lase nanesete nekaj spreja za lase, ki bo zmanjšal statičnost las.

Kako ohraniti popolno pričesko kljub kapi in pokrivalom?

Nizke temperature nam velikokrat prekrižajo načrte pri oblikovanju las, saj ne gre brez pokrival. Za lase, polne volumna, uporabite sušilec za lase. Lase privzdignite, da jih boste posušili do korenin. V mrzlih nočeh, izberite pričesko, ki bo pristajala pod kapo, kot je pričeska s kito.Srednje dolge frizure in frizure za dolge lase

Frizure za dolge lase

Polovično speti kodrasti lasje spadajo med čudovite spete frizure za dolge lase. Takšno speto frizuro s kito ustvarite iz dveh nizkih čopov pri čemer si pustite pramen las za kito. Lase spete v konjskih repih, močno nakodrajte, nato pa kito preprosto ovijte okrog kodrov.

Srednje dolge frizure in frizure za dolge lase

Srednje dolge frizure

Takšne moderne frizure z narobe obrnjenim čopom, so popolne za srednje dolge lase. Izredno šik, a hkrati nadvse preprosta frizura. Začnite s spenjanjem las na vrhu glave v razrahljan čop, nato pa lase potisnite skozi odprtino v čopu ter jih potegnite skozi.

Srednje dolge frizure in frizure za dolge lase

Frizure za kratke in tanke lase

Pozimi osvežite poškodovane lase s kratkim pažem v obliki črke A. Pričeska bo osvežila vaše konice in frizuri dodala igriv pridih, ki bo popestril mrzle dni. Za poudarjen volumen pred sušenjem nanesite peno za lase NIVEA Volume Care, ki je kot ustvarjena za kreativne pričeske.