Normalni lasje

NAJBOLJŠA NEGA ZA NORMALNE LASE

FILTRIRAJ
Razvrsti
Razvrsti

Normalni lasje: sanjski tip las


Če so vaši lasje normalni, potem imate res srečo. Ni se vam treba ukvarjati z mastnimi lasmi ali s suhimi lasmi. Normalni lasje so zdravi in lepo sijejo. Vaš tip las ni nagnjen k mastnemu sijaju, kot pri mastnih laseh. Pa vendar tudi normalni lasje potrebujejo predvsem dobro nego, ki jim bo pomagala obdržati naravni sijaj. Z rednim umivanjem las se lahko poškoduje tudi zaščitni sloj na koži lasišča. Za normalne lase zato velja: manj je več. Vaši lasje potrebujejo nežne negovalne izdelke NIVEA in zmerno nego. Preberite zanimive članke in sledite nasvetom NIVEA strokovnjakov za nego las.


Nasveti za nego normalnega tipa las


Normalni lasje potrebujejo nezahtevno nego, ki jo sestavljata blag šampon in pripadajoč balzam za lažje razčesavanje las ter bolj intenziven sijaj. Šampon je tisti, ki s kože lasišča spere maščobo in odmrle kožne celice. Poleg tega poskrbi tudi, da na laseh ne ostanejo izdelki za oblikovanje kot so različne pene in geli za lase. Po umivanju z blagim šamponom bodo vaši lasje spet lahki in sveži. Za normalne lase so primerni vsi šamponi s klasičnimi negovalnimi lastnostmi, obogateni z dragocenimi sestavinami. Če vašim normalnim lasem primanjkuje volumna, lahko uporabite tudi blag šampon za večji volumen. S tovrstnimi izdelki lasje postanejo voljni in polnejši. Tudi negovalni šamponi za dodatno vlaženje so primerni za normalne lase. Ti vsebujejo sestavine, ki lase oskrbijo z dodatno vlago. Še posebej pri dolgih laseh, pa je po umivanju las priporočljiva tudi uporaba balzama za lase. Za lažje razčesavanje in lepši lesk lahko lasem kdaj pa kdaj privoščite tudi hranilne maske. 


Moški lase potrebujejo drugačno nego


In, ko že govorimo o različnih tipih las: tako kot se moška koža razlikuje od ženske, so tudi za moške lase na voljo posebej prilagojeni izdelki za nego in oblikovanje las NIVEA MEN. Poiščite prave izdelke za nego svojih las!