Imate vprašanje o prijavi na strani NIVEA in NIVEA računu?

Preberite si najpogostejša vprašanje in odgovore.

1. Kakšne možnosti mi nudi prijava na strani NIVEA?
S prijavo na strani NIVEA, na kateri se lahko registrirate s svojim uporabniškim imenom in geslom ali se prijavite kar preko družbenih omrežij, lahko hitro in brez težav ocenjujete NIVEA izdelke. Vsakemu od izdelkov lahko podarite določeno število zvezdic in s tem pokažete, zakaj vam je bil všeč. Več pa lahko napišete tudi v komentar pod vsakim izdelkom in tako mnogim olajšate njihovo odločitev za nakup.

2. Kako se registriram na spletni strani NIVEA?
Registrirate se lahko brezplačno, v vsakem trenutku. V navigaciji kliknite na gumb "Prijava" in nato izberite "Registracija". Izpolnite obrazec za registracijo. Ko boste registrirani, bomo na vaš naslov poslali potrdtiveno e-sporočilo s povezavo, s katero lahko aktivirate svoj NIVEA račun.

3. Kako se prijavim na spletni strani NIVEA?
V navigaciji kliknite na gumb »Prijava«. V prijavnico vpište svoje podatke (e-naslov in geslo). Če se še niste registrirali, lahko to naredite kadarkoli. Prijavite se lahko tudi s svojimi profili iz družbenih omrežij.

4. NIVEA račun že imam. Ali lahko uporabim enake podatke?

Da. V profil Moja NIVEA se lahko prijavite z vašimi obstoječimi podatki (e-naslov, geslo). Če ste pozabili geslo, lahko novega ustvarite kadarkoli. 


5. Pozabil/a sem geslo. 
Če ste pozabili geslo, kliknite na »Prijava« in nato vpišite svoj e-naslov v polje »Pozabil sem geslo«. Po vpisu e-poštnega naslova boste na svoj e-naslov prejeli sporočilo. Ta vključuje povezavo, ki vas pelje na stran, kjer si lahko določite novo geslo. 

6. So moji osebni podatki varni?
Da, vaši podatki so na varnem. Vse informacije o naravi, obsegu in namenu zbiranja in shranjevanja osebnih podatkov se zbirajo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti.

7. Kaj pridobim s prijavo na NIVEA novice?
S prijavo na NIVEA novice boste novice vsak mesec prejemali v svoj e-poštni nabiralnik in boste tako vedno med prvimi izvedeli za novosti, ekskluzivne nagradne igre in strokovne nasvete s področja nege kože in las.Imate še kakšno vprašanje?

Tu smo za vas, pišite nam. Vaša NIVEA