potrebe

PRAVI NIVEA IZDELEK ZA VSAKOGAR

Poiščite prave NIVEA izdelke zase


Vsak imed nas ima rahlo drugačen tip kože in tip las ter drugačne želje in potrebe pri izboru kozmetičnih izdelkov za nego kože, las in telesa. NIVEA izdelki so ustvarjeni, da lahko vsak za svoje specifične zahteve najde izdelke, ki so mu pisani na kožo. Na enem mestu smo zbrali informacije - če iščete izdelke, ki ustrezajo vašemu tipu kože ali pa bi radi pregledali aktualno ponudbo. S pomočjo filtrov bo vaše iskanje še enostavnejše in hitrejše. Naši članki za nego kože, las in telesa vam bodo pomagali kreirati najprimernejšo lepotno rutino za vas. 


Nasveti strokovnjaka za nego kože in las


Od priljubljenih klasičnih izdelkov do vznemirljivih novosti – izdelki NIVEA so stalnica v vsakem gospodinjstvu. Tudi če niste popolnoma prepričani, kaj iščete, vam bodo naši članki in nasveti pomagali, da najdete NIVEA izdelek, s katerim boste dosegli želeni rezultat. Prav tako vas bodo številni članki navdihnili, da poskusite kaj novega ali morda preizkusite svoje ročne spretnosti. Članke nenehno dopolnjujemo in dodajamo nove, zato le pridite večkrat in preverite našo bogato vsebino, ki jo pripravljamo z mislimi na vas.


Vsakdo ima lahko lepo kožo in lase


Prvi korak na poti do lepe kože je, da spoznate svojo kožo. Mastna koža ima popolnoma drugačne potrebe kot suha ali občutljiva koža, prav tako zahtevajo dolgi in kodrasti lasje drugačne šampone in balzame kot tanki in kratki ali barvani lasje. Izbira je velika, toda z našimi strokovnimi nasveti boste prave NIVEA izdelke za svoj tip kože in las zlahka našli. Pomagali vam bomo tudi z nasveti o pravilni uporabi izdelkov in vam redno predstavljali nove odlične izdelke za nego kože, las in telesa. Tu smo za vas!