RECIKLIRAJTE Z NAMI: STENSKA TABLA

IDEJA, KAKO LAHKO UPORABITE PRAZNE NIVEA IN LABELLO LONČKE

Ne zavrzite praznih NIVEA in Labello embalaž! Iz njih lahko ustvarite priročno stensko tablo.

NAREDI SI SAM: NIVEA VODNIK

S praznimi NIVEA in Labello embalažami ustvarite priročno stensko tablo.

USTVARITE STENSKO TABLO, KI JO LAHKO OBESITE DOMA ALI V SLUŽBI

Niste čisto prepričani, ali bi zavrgli prazno NIVEA in Labello embalažo? Iz nje lahko ustvarite marsikaj, denimo lepo in uporabno stensko tablo. Sledite trendu recikliranja in bodite med tistimi, ki odpadni embalaži podarijo novo življenje. Pokazali vam bomo, kako lahko prazne kozmetične lončke uporabite za shranjevanje drobnih pisarniških potrebščin. Za ustvarjanje NIVEA stenske table potrebujete le nekaj praznih lončkov, kanček spretnosti in veliko dobre volje. Sledite nam po korakih!


Potrebovali boste

Za izdelavo NIVEA table boste najprej potrebovali stensko tablo iz plute, ki bo služila za osnovo, na katero boste pritrdili prazne lončke za shranjevanje drobnih pisarniških potrebščin. 

Poleg tega potrebujete tudi:

  • magnetno barvo in čopič,
  • lepilni trak,
  • lepilo,
  • sponke,
  • magnete.

1. korak: Nanesite magnetno barvo

Del table najprej premažite z magnetno barvo. Sami se odločite, kako velik bo ta del. Da boste barvo nanesli v ravni liniji, si pomagajte z lepilnim trakom. Pri nanosu barve sledite navodilom proizvajalca.

2. korak: Razporedite in prilepite embalaže

Ko se barva popolnoma posuši, previdno odlepite lepilni trak. Če želite, lahko uporabite okrasni trak, da boste vizualno ločili magnetni del od preostalega. Zdaj je čas, da pripravite prazne lončke. Najprej jih po želji razporedite, nato jih prilepite na tablo.

3. korak: Na male lončke NIVEA kreme nalepite magnete

V tretjem koraku boste iz malih pločevinastih lončkov modre NIVEA kreme ustvarili prikupne magnete. Uporabite močno lepilo in z njim magnete trdno prilepite na lončke. Naredite jih lahko toliko, kolikor lončkov imate pri roki.

Uspelo vam je!

Bravo! Zdaj, ko ste ustvarili svojo lastno NIVEA stensko tablo, imamo za vas še dodaten nasvet: za prekritje magnetnega dela lahko uporabite tudi piši-briši folijo, na katero lahko pišete s posebnimi pisali.

4. korak: Napolnite stensko tablo

Zdaj je na vrsti najzabavnejši del! Pripravite vse svoje pisarniške pripomočke: sponke, listke, pisala ... zdaj imate zanje novo mesto. Labello pokrovčki so lahko odlična držala za pisala. Pomembne zapiske ali razglednice pa lahko pritrdite s pomočjo sponk, na katere ste prej nalepili magnete ali s svojimi novimi NIVEA pločevinastimi magneti.


Trendi kopalniški lončki

Kaj pravite na čisto posebne kopalniške dodatke, ki jih lahko ustvarite sami? Potrebujete le nekaj praznih lončkov, izbrano barvo v spreju in malce spretnosti. Sledite nam!

Izvirna NIVEA ura

Bodite vedno točni s super NIVEA uro, ki jo lahko ustvarite kar sami! Sledite nam, korak za korakom, in sestavite uro, ki vam jo bodo prijatelji zavidali.