Vnesite svežino
v svoj modni slog

Pomladni navdih blogerke Ajde Sitar? Črna in bela barva, čipka, trendi volančki, etno pridih, zelena barva in seveda NIVEA Invisible for Black & White Fresh deodorant!

Prevetrite svojo garderobo

Črna in bela oblačila že od nekdaj veljajo za modno klasiko. Sedaj temu brezčasnemu modnemu trendu lahko dodate še popolni modni dodatek - NIVEA Invisible for Black & White Fresh deodorant! Odkrijte, kako lahko z zeleno popestrite svoj modni slog in s pomočjo nasvetov blogerke, Ajde Sitar, v vaš slog vnesete nekaj svežine.

fotografije: Katarina Veselič

Kdo pravi, da mora biti poslovna moda dolgočasna? To pomlad in poletje si dovolite več in izstopajte z unikatnimi kosi, ki bodo v trenutku popestrili vašo garderobo in spremenili vaš videz v nadvse edinstven modni videz, kot da bi pravkar stopili iz modne brvi!

To pomlad pozabite na klasične kroje, nevtralne barve in dolgočasne materiale. Črna in bela naj ostaneta vaša osnova, vendar ju popestrite z malce manj klasičnimi kosi, trendi pridiha. Dodajte modne volančke, nežno čipko in pa zanimiv kos nakita, ki bo vašemu videzu dodal piko na i. Pst, ne pozabite, da se ključ do dobrega in zanimivega modnega videza skriva v kombinaciji različnih materialov in barv.

Ob beli bluzi, črnemu krilu, klasičnih salonarjih in preprosti poslovni torbici pogosto najprej pomislimo na besedo »dolgočasno«. Prav zato sem se odločila, da bluzi dodam letošnje izredno trendi volančke, krilo odenem v čipko, celoten videz pa popestrim z masivno in vpadljivo ogrlico, ki v klasičen izgled vnese nekaj etno pridiha. Preprosto, kajne? Le en kos je tako dovolj, da bo vaš klasičen videz v trenutku postal prava modna izjava. Svoj videz sem še dodatno popestrila z eno izmed letošnjih najbolj modnih barv, zeleno, ki celotni videz zaključi s pomladno svežino.

Pri tem pa ne pozabite ohraniti občutek svežine ves dan z novimi NIVEA Invisible for Black & White Fresh deodoranti. 48-urna zanesljiva zaščita brez belih sledov na temnih oblačilih in rumenih madežev na belih oblačilih. Črno ostane črno, belo ostane belo dalj časa!

fotografije: Katarina Veselič

S svežo pomladno sapico, pride čas tudi za pomladna osvežitev garderobe, ki marsikomu lahko predstavlja izziv. Večina nas želi ostati v »varnem zavetju« daljših oblačil, ki zakrivajo postavo in temnih, nevtralnih odtenkov zime. Pomladni modni trendi nas vedno spodbudijo, da v svoj slog vnesemo nekoliko več živahnih barv, zanimivih potiskov in lahkotnih materialov. En sam kos, ki združuje vse tri elemente, je daljši kimono, ki je letos eden izmed najbolj vročih kosov. S takšnim kosom sem dolgočasnemu videzu v hipu dodala nekaj trendi pridiha, vse ostale kose, ki jih kombiniram zraven, pa lahko izbrskam kar iz omare.

Zelen kimono, prekrit z rožami, je idealen za kombiniranje s preprostimi kosi oblačil. Črna in bela barva sta tukaj znova vaši najboljši prijateljici. Zagotovo se tudi v vaši omari skriva kar nekaj črnih in belih kosov oblačil. Preproste črne hlače, bela bluza ali pa le klasična majica z V izrezom, so verjetno za marsikoga izhod v sili, ko se zjutraj sooča z dilemo, kaj obleči. Osvežite minimalistični črno in beli videz z lahkotnim kimonom in osvežite svoj videz.

Kaj pa poleti? Kimono je vsestranski modni kos, ki ga boste brez težav nosile tako spomladi kot tudi poleti. Poleti vam bo prav prišel predvsem zvečer, spodaj pa se bo skrivala krajša obleka, kratke hlače ali pa trendi kombinezon. Zaradi njegove vsestranskosti bo zagotovo kmalu postal eden najbolj uporabnih oblačil v vaši omari. Kombinirate ga lahko namreč tako k sproščenim videzom ali pa k resnično elegantni opravi.

Pri tem pa ne pozabite ohraniti občutek svežine ves dan z novimi NIVEA Invisible for Black & White Fresh deodoranti. 48-urna zanesljiva zaščita brez belih sledov na temnih oblačilih in rumenih madežev na belih oblačilih. Črno ostane črno, belo ostane belo dalj časa!


V pomlad s trendi manikuro

Pomladni meseci prinašajo sveže trende tudi na lepotnem področju. Ključni trendi pri manikurah so to sezono predvsem geometrični vzorci, ki se pojavljajo v nešteto različnih oblikah in barvnih kombinacijah. Črte, ki vizualno razdelijo noht na več delov, je mogoče videti na tednih mode, v modno-lepotnih editorialih, na nohtih lepotnih gurujk in tudi na ulici.

fotografije: Katarina Veselič

Čeprav se vam na prvi pogled morda zdi, da je manikura z geometičnimi barvnimi kombinacijami velik izziv, vam zagotavljam, da gre za resnično enostavno manikuro, ki jo lahko brez težav ustvarite tudi sami.

Pripomočki, ki jih potrebujete za svežo pomladno manikuro:

  • Lak za nohte v črni barvi,
  • lak za nohte v beli barvi,
  • lak za nohte v svetlo zeleni barvi,
  • mat lepilni trak na stojalu.

Izberete lahko 3 poljubne odtenke po vaših željah, svetujem, da je vsaj eden vedno modne črne ali bele barve. Bela in črna se poleg tega čudovito dopolnjujeta s katerokoli od barv. Kot tretjo, tisto vpadljivo, ki prinese celotnemu videzu svežino, sem sama izbrala pastelno zeleno. Izberite lake za nohte z dobro prekrivnostjo, saj boste potrebovali manj plasti za lep in enakomeren izgled.

1. korak

Posamezen noht obarvajte v enega izmed odtenkov. Zaporedje odtenkov naj bo naključno. Nanesite eno debelejšo plast ali pa dve tanjši. Lak na nohtih naj bo popolnoma suh preden nadaljujete z drugim korakom, saj bo sicer lepilni trak spodnjo plast uničil.

2. korak

Odtrgajte manjši del mat lepilnega traku in ga nalepite na noht v želeno pozicijo. Priljubljeni vzorci so predvsem klasične diagonale, ki razdelijo noht na polovico, diagonale, ki razdelijo noht na tretjine in trikotniki. Igrajte se z več različnimi kombinacijami.

3. korak

Ko lepilni trak natančno nanesete na noht, lahko sledite z nanosom laka za nohte, ki je v drugačnem odtenku kot tisti spodaj. Sama sem za vrhnjo plast izbrala zeleno na beli in črno na zeleni in beli, saj sem tako lažje dosegla dobro prekrivnost z enim samim nanosom.

4. korak

Ko se vrhnja plast laka posuši, previdno in počasi odstranite lepilni trak z nohtov.

5. koraki

Po želji lahko sledite z nadlakom, ki bo še podaljšal obstojnost manikure.

Voila, sveža in trendi manikura je ustvarjena!


Šik zaščita pred soncem

Sama sem velika zagovornica zaščite pred soncem – tako v obliki sončnih krem z zaščitnim faktorjem kot tudi sončnih očal in pokrival. Velik slamnik je nujen kos predvsem poleti, saj poskrbi, da je naša glava varno zaščitena pred močnim soncem. Poleg tega pa predstavlja trendi popestritev pomladnega in poletnega modnega sloga.

fotografije: Katarina Veselič

Slamniki s podpisom oblikovalke Eugenie Kim so že prejšnje poletje dobesedno obsedli modne navdušenke. Letos se trend nadaljuje, saj so slamniki že postali najbolj zaželena pokrivala. Sama sem moden svetleči napis združila še z enim velikim modnim trendom, pom pom cofki, ki so se iz sandal preselili tudi na klobuke. Za vas sem tako pripravila mini DIY vodnik, kako ustvariti svoj trendi slamnik s poljubnim napisom!

Pripomočki, ki jih potrebujete za slamnik z napisom in pom pom cofki:

  • Večji slamnik,
  • trak z bleščic v temnejšem odtenku poljubne dolžine (priporočam vsaj 1,5 metra dolžine),
  • pom pom cofki različnih barv in velikosti,
  • univerzalno prozorno lepilo,
  • svinčnik,
  • škarje.

Za vse izdelke boste odšteli le nekje med 10 do 20 evrov. Tako sem slamnik našla kar v Ikei, trak s črnimi bleščicami v trgovini s šiviljskimi pripomočki in blagom, pom pom cofke pa v različnih barvah in velikosti lahko najdete v trgovinah za ustvarjanje. Sama sem se odločila za brezčasno črno in belo kombinacijo cofkov v dveh različnih velikostih. Trak z bleščicami sem izbrala v črni barvi, za svoj precej velik napis »Ajda« pa sem potrebovala približno 1,5 metra traku.

1. Korak

Na slamnik s svinčnikom na rahlo zarišite poljuben napis, da boste ustvarili smernice za lepljenje traku.

2. Korak

V manjših delih nanesite lepilo na zarisane črte, nato pa počasi in previdno polagajte trak s bleščicami na lepilo. Priporočam, da nanašate le po 5 centimetrov dolžine lepila oziroma traku.

3. Korak

Trak prerežite na mestih, kjer je smiselno oziroma tako, da boste lažje nadaljevali z oblikovanjem napisa, če boste začeli znova.

4. Korak

Po želji dodajte na začetku in na koncu napisa valovito črto, ki bo napisu dodala piko n i.

5. korak

Nanesite pom pom cofke na notranji rob slamnika. Uporabite nekoliko večjo količino lepila in pom pom cofek pritisnite ob slamnik. Poljubno razporedite cofke in pri tem kombinirajte različne barve in velikosti. Pri postavitvi cofkov se lahko odločite za simetrijo, naključno postavitev ali pa jih razporedite po notranji strani zunanjega roba, vendar bodite pozorni, saj tam hitreje odpadejo.


Ajda Sitar

Model, blogerka, študentka prava in zagrizena športnica svoj lepotni blog uspešno vodi že od leta 2012.

Ena uspešnejših slovenskih blogerk je danes navdih mnogim modnim navdušenkam. Svetlolaska, ki prisega na črno in sivo barvo, obožuje potovanja, kozmetiko in modo. Njen najljubši modni kos je lepo krojen plašč bež barve, v njeni kozmetični torbici pa boste zagotovo vedno našli šminko v kožnem odtenku, bronzer in olje za nego kože. Svoje sledilce vedno rada presenti z uporabnimi modnimi in lepotnimi nasveti in čudovimi, navdihujočimi fotografijami, ki vsakič odpeljejo v novo, drugačno pravljico.

www.ajdas.com
www.instagram.com/ajdasitar
www.facebook.com/sitarajda


SPOZNAJTE NOVO LINIJO NIVEA DEZODORANTOV

Novi NIVEA Invisible for Black & White Fresh deodoranti nudijo 48-urno zanesljivo zaščito brez belih sledov na temnih oblačilih in rumenih madežev na belih oblačilih. Črno ostane črno, belo ostane belo dalj časa, vi pa boste ohranili občutek svežine ves dan!