NOVO! DEZODORANT NIVEA BLACK & WHITE INVISIBLE SILKY SMOOTH

BREZ ALKOHOLA, BREZ DRAŽENJA KOŽE, BREZ MADEŽEV
Lahko ga nanesete takoj po britju - za svilnato mehke pazduhe.

BLACK & WHITE

SVILNATO MEHKE PAZDUHE TAKOJ PO BRITJU

NOV NAČIN NEGE KOŽE

Zakaj je koža pod pazduho tako občutljiva?

Koža pod pazduho vsebuje visoko število žlez znojnic, poleg tega je večino časa izpostavljena drgnjenju z oblačili, pri čemer ne smemo pozabiti, da jo poškoduje tudi britje. Pri večini žensk je koža po britju pordela, suha, lahko se pojavita tudi srbeč ali pekoč občutek.

Popolna nega in svež vonj

Novi dezodorant NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth postavlja nova merila v negi ženske kože pod pazduho, takoj po britju. Posebne negovalne sestavine, ki jih vsebuje, naredijo kožo mehko in gladko.

Spoznajte prednosti dezodoranta NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth

  • Lahko ga nanesete takoj bo britju.
  • Ne vsebuje alkohola, zato ne draži kože.
  • Ščiti oblačila pred madeži.
  • Neguje kožo.


REVOLUTION

NIVEA AFTERSHAVE REVOLUCIJA JE TU IN NI NAMENJENA MOŠKIM

VEČ KOT LE NEGA KOŽE

Gladka koža in čista oblačila!

NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth je negovalni dezodorant, ki ga lahko nanesete takoj po britju pazduh. Nega pa se ne konča tam! Dezodorant poskrbi tudi za vaša oblačila, saj ne pušča belih sledi na črnih oblačilih in rumenih sledi na belih.

Kako deluje dezodorant NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth?

Dezodorant NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth vsebuje tehnologijo proti belim sledem - aktivne sestavine antiperspiranta v suspenziji so obdane s posebnimi olji, ki naredijo ostanke nevidne. Poleg tega dezodorant vsebuje tudi sestavine, ki pomagajo zaščititi tekstilna vlakna še preden sestavine, ki povzročajo madeže, lahko prodrejo v njih. Tako madeži ostanejo na površini in se lažje sperejo.

Ta zapeljivi vonj

Vonj novega dezodoranta vas bo navdušil, saj spominja na dragocene parfume. Cvetlične in sadne note združuje s toni mošusa v kombinacijo, ki se ji ne morete upreti. V srcu vonja so ženstvene note vrtnic in zlate orhideje, ki jih dopolnjuje osvežujoč izvleček bršljana in magnolije champake. V ozadju pa vas razvajata pomirjujoč vonj plemenitega lesa in mošusa.

 


Kakšna je razlika med antiperspiranti in dezodoranti?

Tako dezodoranti kot tudi antiperspiranti se bojujejo proti bakterijam, ki povzročajo neprijetne vonjave. Antiperspiranti poleg tega še dodatno zmanjšujejo čezmerno potenje.