Prvo negovalno čiščenje obraza NIVEA

Spremenite čiščenje obraza v nego
NIVEA je odkrila nov način za temeljito čiščenje obraza in nežno nego: NIVEA Creme Care razvaja vašo kožo.
Odkrijte izdelke
NIVEA Creme Care

Nežno čiščenje in najboljša NIVEA nega

Novi izdelki NIVEA Creme Care za čiščenje obraza

Spoznajte novo linijo NIVEA Creme Care za čiščenje obraza v našem najnovejšem televizijskem oglasu.

NOVO: linija NIVEA Creme Care za čiščenje obraza

Čiščenje obraza je pomemben del redne vsakodnevne nege kože za večino žensk. Da bi preprečila občutek napete kože po čiščenju, je NIVEA predstavila prve negovalne čistilne izdelke: novo linijo NIVEA Creme Care za čiščenje obraza. Nova linija ponuja tri izdelke za različne navade pri čiščenju: čistilno mleko, čistilno kremo in čistilne robčke. Njihova inovativna formula z zaščitnim negovalnim kompleksom in edinstvenim vonjem NIVEA kreme poskrbi za občutek čiste in mehke kože ter naravno lep videz.

Izdelki

NIVEA CREME CARE IZDELKI ZA ČIŠČENJE OBRAZA

Način čiščenja

Pravi način čiščenja obraza

Vsakodnevno čiščenje obraza je bistven del vsakdanje nege kože. Razložili vam bomo, kako pravilno čistiti in negovati kožo.
Nasveti za čiščenje

Kako poskrbeti za čisto kožo

Zakaj je pomembno, da kožo na obrazu ohranjate čisto, najboljši načini za čiščenje kože, ki ne porušijo njenega naravnega ravnovesja vlage, in zakaj je nova linija NIVEA Creme Care za čiščenje obraza tako edinstvena?
Intervju

Pogovor s strokovnjakinjo dr. Svenjo Möllgaard

Za novo linijo za čiščenje obraza NIVEA Creme Care smo razvili edinstveno formulo, ki temeljito očisti kožo obraza, obenem pa jo tudi nežno neguje. Tako poskrbi za občutek mehke in voljne kože.

NIVEA Creme Care za čiščenje obraza je nova linija čistilnih izdelkov. Zakaj so tako posebni?

Za novo linijo za čiščenje obraza NIVEA Creme Care smo razvili edinstveno formulo, ki temeljito očisti kožo obraza, obenem pa jo tudi nežno neguje. Tako poskrbi za občutek mehke in voljne kože.

Zakaj je formula tako posebna?

V formuli najbolj negovalnih čistilnih izdelkov NIVEA smo uspeli združiti najboljše lastnosti čiščenja in nege. Brez drgnjenja lahko enostavno in temeljito odstranimo vsakdanje nečistoče, obenem pa zaščitimo naravno ravnovesje vlage v koži. Novi izdelki NIVEA Creme Care za čiščenje obraza nudijo učinkovito čiščenje in zagotavljajo najboljše učinke NIVEA nege. Izdelki nudijo enak zaščitni negovalni kompleks in vonj kot krema NIVEA Creme.

Pravite, da linija vsebuje najbolj negovalne čistilne izdelke za obraz pri znamki NIVEA. Kako ste to dosegli?

Želeli smo razviti čistilne izdelke, ki delujejo enostavno in obenem negujejo kožo. V ta namen smo razvili edinstveno čistilno formulo, ki vsebuje tudi najbolj negovalne elemente ikone blagovne znamke, kreme NIVEA Creme. Negovalna formula kožo očisti, osveži in dobro navlaži, zato se v svoji koži dobro počutite.

Več informacij o inovaciji najdete spodaj v poglavju Pogosta vprašanja.

Pogosta vprašanja

Zakaj je pomembno, da ohranjamo kožo čisto?

Zakaj je pomembno, da ohranjamo kožo čisto?

Ena od primarnih funkcij kože je vloga bariere, ki ščiti telo. Koža ščiti telo pred različnimi zunanjimi dejavniki, kot so bakterije, kemikalije in podnebne razmere. Obenem ohranja ravnovesje tekočin in preprečuje, da bi telo izgubilo preveč vlage. A ravnovesje kože se lahko poruši zaradi mnogih dejavnikov. Bariero kože lahko oslabijo staranje, onesnaženost okolja, nezdrav življenjski slog in podnebni pogoji. Rezultat: ličila in onesnaževalci, ki se tekom dneva nakopičijo na koži, lahko hitro vplivajo na funkcije kože in potreba po rednem in temeljitem čiščenju postane še bolj pomembna, če želimo kožo zaščititi pred nečistočami in draženjem ter ji povrniti njen naravni sijaj za svež in lep videz.

Kaj je pri novih izdelkih NIVEA Creme Care za čiščenje obraza tako posebnega?

»Ker smo želeli ponuditi čistilne izdelke, ki delujejo enostavno in obenem nežno negujejo kožo, smo razvili edinstveno formulo,« pravi dr. Svenja Möllgaard, razvoj izdelkov NIVEA za nego obraza, oddelek za raziskave in razvoj pri Beiersdorfu. Novi izdelki NIVEA Creme Care za čiščenje obraza nudijo učinkovito čiščenje in zagotavljajo najboljše učinke NIVEA nege. »Izdelki nudijo enak zaščitni negovalni kompleks in vonj kot krema NIVEA Creme, zaščitni in negovalni izdelek, ki ga večina pozna že od otroštva,« razlaga strokovnjakinja. »S pomočjo negovalnih formul s sestavinami, kot sta Eucerit in pantenol, lahko brez drgnjenja in dodatnega obremenjevanja enostavno in temeljito očistite kožo vseh vsakodnevnih nečistoč ter zaščitite njeno naravno ravnovesje vlage,« dodaja dr. Möllgaardova. Negovalna formula kožo obraza očisti, osveži in dobro navlaži. »Izdelek lahko uporabite dvakrat dnevno oziroma vsakič, ko želite, da je čiščenje kože tudi negovalno,« pravi strokovnjakinja. Rezultat je naravno lepa, čudovito mehka in voljna koža.

Kaj pomeni »vključuje najboljše učinke NIVEA nege«?

NIVEA je že več kot 100 let znana po svojih negovalnih lastnostih. Na primer, mnogi potrošniki obožujejo naš modri pločevinasti lonček s kremo NIVEA Creme kot zaščitni in negovalni izdelek, ki ga večina pozna že od otroštva. To nas je navdihnilo, da najboljše učinke NIVEA nege vključimo tudi v nove čistilne izdelke. Jedro teh negovalnih lastnosti je zaščitni negovalni kompleks. Izdelki zaščitijo kožo pred izsušitvijo in jo med čiščenjem oskrbijo s posebno nego. Z našo inovacijo smo uspeli združiti učinkovito čiščenje in najboljše učinke NIVEA nege.

Ker izdelki vsebujejo najboljše učinke NIVEA nege, smo tudi vonj teh izdelkov zasnovali na podlagi originalne bele kreme NIVEA Creme. Edinstveni NIVEA vonj, ki ga sestavlja šopek cvetličnih, citrusnih in mošusnih not, je všeč vsem generacijam širom sveta in ga pogosto povezujejo s čudovitimi spomini iz otroštva. V ljudeh obudi spomine. Ko ga zavonjajo, se spomnijo na trenutke ljubezni, zaupanja in nege. Ker je linija NIVEA Creme Care za čiščenje obraza naša najbolj negovalna čistilna linija, smo želeli, da to odraža tudi vonj – za doživetje čiščenja, ki na obrazu pusti občutek ljubljenosti.

Kaj natančno je NIVEA zaščitni negovalni kompleks?

Zaščitni negovalni kompleks je sestavljen iz posebnih in zelo negovalnih sestavin. Formula vključuje Eucerit, naravni emolient, ki je znan po svojih negovalnih in vlažilnih lastnostih ter krepitvi funkcije bariere kože. Beiersdorf ima celo lasten proizvodni proces, v katerem pridobiva Eucerit posebne, prečiščene kakovosti. Dodali smo tudi pantenol, ki spodbuja koži lastne procese regeneracije. Izboljša tudi navlaženost in zmanjša srbečico in vnetje kože.

Kateri izdelki sestavljajo linijo NIVEA Creme Care za čiščenje obraza?

Tako kot je vsaka ženska posebna, so posebne tudi njihove navade pri čiščenju in negi kože. Nekatere imajo raje čistilne kreme kot čistilno mleko, druge pa želijo hitro čiščenje in zato uporabljajo čistilne robčke. Na podlagi tega smo razvili tri različne negovalne čistilne izdelke: NIVEA Creme Care čistilno mleko za obraz se uporablja z blazinico vate. NIVEA Creme Care čistilna krema za obraz se uporablja skupaj z vodo, medtem ko so NIVEA Creme Care čistilni robčki za obraz pripravljeni za uporabo in lahko z njimi takoj očistite obraz. Pri čistilnih robčkih smo posebno pozornost posvetili materialu robčkov in uspeli smo najti zelo mehak material, ki daje neverjetno prijeten občutek.

Za katere tipe kože so izdelki primerni? Ali so primerni tudi za občutljivo kožo?

Pregrobi ali napačni postopki čiščenja lahko negativno vplivajo na vse tipe kože. Naš cilj je bil razviti negovalne čistilne izdelke in z našimi novimi izdelki lahko ponudimo edinstveno NIVEA rešitev za čiščenje vseh tipov kože. Primerni so celo za občutljivo in suho kožo.

Ali naj svoj najljubši NIVEA Creme Care čistilni izdelek uporabljam zjutraj ali zvečer?

Obakrat! Zvečer morate z obraza odstraniti ličila, onesnaževalce in umazanijo, ki so se nakopičili čez dan. Očiščena in negovana koža je idealen predpogoj za obnovitvene procese, ki se v koži odvijajo ponoči. Nezadostno čiščenje lahko vodi v razdraženost ali rdečino. Zjutraj zaradi procesov regeneracije in obnavljanja celic, ki potekajo ponoči, kožo prekrivajo oljne snovi, ki nastajajo zaradi tvorbe sebuma in potenja. Te snovi morate odstraniti. NIVEA čistilni izdelki so idealni za vsakodnevno uporabo.

Izdelki naj bi nežno negovali in navlažili kožo. Ali moram kljub temu uporabljati dnevno in nočno kremo?

Da, uporabljati morate dodatne vlažilne izdelke. NIVEA Creme Care čistilni izdelki za obraz ne nadomeščajo vlažilnih izdelkov. Formula je zasnovana tako, da temeljito očisti in nežno neguje kožo, vendar obraz še vedno potrebuje dodatno hranilno nego.

NIVEA priporoča