Hairmilk Natural Shine

Nega in sijaj za vaše lase.

Le zdravi lasje imajo naraven sijaj

Negovalno mleko in proteini svile

Utrujenim lasem brez življenja primanjkuje vlage, zato so grobi na dotik in brez naravnega sijaja. Odkrijte inovativno linijo s šamponom, balzamom in balzamom v spreju, ki je zasnovana tako, da vašim lasem povrne naravni sijaj. Ne glede na tip las jim bo nova linija NIVEA® Hairmilk Natural Shine povrnila voljnost in sijaj, ki ga imajo samo zdravi lasje. Formula z naravnimi mlečnimi proteini je obogatena s proteini svile, ki lase globinsko navlažijo in zgladijo od znotraj, tako da je prav vsak las popolnoma gladek. Rezultat so mehki in vidno bolj zdravi lase, ki se svetijo kot svila. Poslovite se od utrujenih, pustih las in odkrijte pot do bolj voljnih las, ki kar sijejo od zdravja!


SPOZNAJTE NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE LINIJO

Svilnata nega, ki lasem vrača zdrav videz in naraven sijaj.

Šampon in balzam 

NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon in balzam globinsko navlažita utrujene, puste lase brez življenja in jim povrneta zdrav videz in naravni sijaj. Negovalna formula z naravnimi mlečnimi proteini je obogatena z naravnimi proteini svile, ki lase globinsko navlažijo od znotraj - za vidno bolj zdrave lase. Rezultat so zdravi, svilnato mehki lasje, ki takoj očarajo s svojim sijajem in se zlahka razčešejo. Zahvaljujoč posebni formuli z naravnimi sestavinami lahko sedaj lase razvajate tako od zunaj kot tudi od znotraj.

Balzam v spreju

NIVEA balzam za lase je popoln za nego ravnih las, saj intenzivno navlaži, ne da bi pri tem otežil lase, hkrati pa olajša razčesavanje. Rezultat? Čudovito sijoči lasje!

  • Za lažje razčesavanje 
  • Odporen na vse vremenske razmere
  • Anti-frizz
  • Ščiti lase pred vročinoKakšna je skrivnost NIVEA Hairmilk formule?

V čem se nova Hairmilk linija razlikuje od prejšnjih?

Priljubljena NIVEA HAIRMILK linija je popolna za suhe, poškodovane lase, saj jih globinsko obnovi, ne da bi jih obtežila. Rezultat so osveženi in voljni lasje. 

Nova NIVEA Hairmilk Natural Shine linija je namenjena utrujenim lasem brez življenja, ki niso poškodovani, ampak potrebujejo intenzivno vlaženje. Lase vidno zgladi, tako da je vsak las popolnoma gladek in jim povrne naravni sijaj. Zahvaljujoč Hairmilk negovalni formuli pa lasje ne bodo le svilnato mehki in sijoči, ampak tudi zdravi!

Zakaj je Hairmilk formula tako dobra za lase?

Naravni mlečni proteini lasem povrnejo vlago in jim nudijo globinsko nego od znotraj in od zunaj, tako da lasje brez življenja zopet zasijejo v vsem svojem sijaju.

Proteini svile so znani po svoji moči za obnavljanje. Lase zgladijo, jih naredijo voljne in jim vrnejo naravni sijaj. Formula, obogatena s proteini svile in posebno mešanico svile ter olj, poskrbi tako za sijaj kot tudi popolnoma zdrav videz las.

 

NA VPRAŠANJA SO ODGOVARJALI: Benjamin Thriller, raziskovalec laboratorijev NIVEA Hair Care in Dr. Magdalena Von Wedel-Parlow.

DODATNI NASVETI ZA LEPE LASE

Povrnite lasem naravni sijaj z NIVEA Hairmilk formulo

Različni tipi las potrebujejo različno nego: suhi in poškodovani lasje tako potrebujejo drugačno nego kot normalni ali gosti lasje. Izberite NIVEA Hairmilk šampon in balzam, ki najbolj odgovarjata vašemu tipu las.

Odkrijte več

Moderne frizure za dolge lase

Iščete moderne frizure za dolge lase? Poiščite navdih v zabavnih video vodnikih s katerimi boste oblikovali trendi in prikupne frizure.