image-hairmilk-2

NOVO: Prvi NIVEA Hairmilk šampon

Obnovitev brez občutka teže
Novost znamke NIVEA

Hairmilk - več kot le običajen šampon

Kleopatrin lepotni ritual ponovno odkrit

Za obnovljene, voljne lase, ki so polni življenja

Suhi, rahlo obremenjeni lasje dobijo z novo linijo Hairmilk vse, kar potrebujejo. Lahka mlečna formula nežno ovije vsak posamezen pramen las. Linija Hairmilk obnavlja lase, ne da bi jih obtežila. Prava revolucija za obnavljanje las!

Toda kaj pravzaprav pomeni obnovitev? Obnavljanje učinkuje na vsak posamezen las in ga neguje od znotraj. Nič več ne pomeni le odpravljanja površinskih poškodb.

Formula nežno očisti in okrepi lase od znotraj ter jim povrne moč. Osrednja sestavina formule so mlečni proteini: to so naravno pridobljene sestavine, ki okrepijo lase od znotraj in jih poživijo, da postanejo voljni na otip.

Formula vsebuje tudi učinkovino Eucerit® in makadamijevo olje. Makadamijevo olje je znano po tem, da prodre globoko v lase, da izboljša njihovo prožnost, medtem ko Eucerit® zapre površino las in jih tako zaščiti pred zunanjimi vplivi.

Odkrijte izdelke

NIVEA Hairmilk

Prava ikona v svetu nege las

Novi izdelek v liniji za nego las združuje najboljše iz naše dediščine z inovacijo.

NIVEA Hairmilk šampon in balzam sta pravi poklon znamki NIVEA. Modra embalaža ponazarja dediščino znamke NIVEA. Napis »Hairmilk« je bil posebej oblikovan za ta izdelek in je nastal po navdihu naše dediščine – pločevinastega lončka kreme NIVEA Creme. Na novem izdelku je izražen na moderen in ženstven način. Potrošniki, ki so ocenjevali novo linijo, so potrdili njeno privlačnost in ženstvenost, obenem pa so povedali, da jo dojemajo zelo čustveno. Linija NIVEA Hairmilk združuje najboljše vidike dediščine in inovacije: za lase, ki so obnovljeni, lepi in polni novega življenja.

Zvestoba znamki NIVEA

Nazaj h koreninam

Navdih iz preteklosti za lepe in zdrave lase

V svoji novi modri liniji za nego las je NIVEA združila več kot 100 let strokovnega znanja o laseh z najnovejšimi inovacijami, da bi vašim lasem podarila novo življenje. NIVEA je že leta 1912 pomagala ženskam do lepih in zdravih las – z izdelkom, ki se je imenoval enako kot najnovejša inovacija znamke NIVEA: Hairmilk.

Pogovor s strokovnjakoma

Novi izdelek za nego las združuje najboljše!

Pogovor z Julio C. Frankenberger, globalno direktorico trženja pri NIVEA Hair, in dr. Christianom Fresom, vodjo laboratorija pri NIVEA Hair na oddelku za raziskave in razvoj, Beiersdorf AG.

NIVEA je predstavila nov izdelek za nego las: NIVEA Hairmilk šampon. Zakaj je ta izdelek tako poseben?

Novi NIVEA Hairmilk šampon je več kot običajen šampon! Odlikuje se z dvojnim delovanjem, kakršnega si želijo mnogi potrošniki s suhimi in obremenjenimi lasmi: obnovitev las brez obtežitve. Uspelo nam je razviti formulo, ki je bogata in učinkovita, a obenem lahka. Formula ovije vsak posamezen pramen las, ga obnovi in mu vdihne živahnost.

Formula je torej bogata in obnovitvena, obenem pa ne obteži las. Kako ste to dosegli?

Ključna sestavina so mlečni proteini. To so zelo naravne sestavine, ki lase okrepijo od znotraj in jim podarijo novo moč. Mlečni proteini poleg tega intenzivno zgladijo površino las, da postanejo voljni na otip. Formula vsebuje tudi učinkovino Eucerit® in makadamijevo olje. Eucerit®, imenovan tudi »lepotni vosek«, je patentirala in razvila NIVEA. Pridobivajo ga iz naravnega lanolina, ki nudi optimalno zaščito pred zunanjimi vplivi, saj lase nežno ovije in zapre njihovo površino. Obenem lasem podari čudovit sijaj. Makadamijevo olje pa prodre globoko v lase, kjer izboljša njihovo prožnost. Kombinacija teh sestavin globinsko obnovi lase brez občutka obtežitve.

Kako pogosto je treba uporabljati NIVEA Hairmilk šampon in balzam, da lahko obnovitveni učinek vidimo in občutimo?

Idealno je, da izdelek NIVEA Hairmilk uporabljate pri vsakem umivanju las! Gre za zelo blag izdelek, ki ne izsuši lasišča, zato je primeren za vsakodnevno uporabo. Najboljši rezultat boste dosegli z uporabo obeh izdelkov, NIVEA Hairmilk šampona in balzama. Razliko boste videli in občutili že po prvem umivanju, saj bodo lasje poživljeni, živahni in sijoči!

Embalaža je videti drugačna kot pri drugih izdelkih za nego las NIVEA. Zakaj?

Sama oblika plastenke je skladna z embalažo drugih izdelkov za nego las NIVEA – dizajn je moderen in preprost, obenem pa žlahten in ženstven. NIVEA Hairmilk šampon je nastal po navdihu našega mleka za lase iz leta 1912, izdelka za globinsko in učinkovito nego, ki je hkrati nežna in celovita. Prav zato smo se odločili za modro barvo plastenke, značilno za znamko NIVEA. Tudi napis je zelo pomemben detajl. Oblikovan je bil posebej za novi izdelek in je prav tako nastal po navdihu naše dediščine – pločevinastega lončka kreme NIVEA Creme, vendar pa je na novem izdelku izražen na privlačen in ženstven način. Potrošniki, ki so ocenjevali novo linijo, so potrdili njeno privlačnost in ženstvenost, obenem pa so povedali, da jo dojemajo zelo čustveno. Kombinacija dediščine in moderne interpretacije skrbi tudi za visoko raven prepoznavnosti in edinstvenosti v kategoriji.

NIVEA priporoča