labello-original-sparkle-limited-edition

NOVO! Zasijte z Labello Sparkle!

Originalna Labello formula je sedaj le za kratek čas na voljo v 6 bleščečih preoblekah.

Spoznajte Labello Sparkle

Od romantičnih zmenkov do spontanih skupinskih slik - z Labello Sparkle boste sijali prav v vsakem trenutku, ki ga delite z vašimi najdražjimi.

Že imate vse?

So bleščice in vse, kar se sveti vaš zaščitni znak? Potem preprosto potrebujete nove trendi Labello Sparkle balzame za ustnice v kar šestih različnih sijočih preoblekah. Čimprej si zagotovite svojo kolekcijo, saj bo na voljo le kratek čas!

ORIGINALNA FORMULA

Nova kolekcija Labello Sparkle balzamov za ustnice vsebuje posebno negovalno formulo Labello Original balzama za ustnice, ki vaše ustnice dolgotrajno vlaži in neguje. Vaše ustnice bodo navlažene, negovane in čudovitega videza, tako da boste sijali prav v vsakem trenutku.

Delite svoje sijoče trenutke

Z balzamom za ustnice Labello Sparkle bodo vaši trenutki sedaj še bolj bleščeči! Prijateljici podarite Labello Sparkle s posebej skrbno zapisanim sporočilom in poskrbite, da bo tudi njen dan tako sijoč. Naj bodo vaši novoletni prazniki in prazniki vaših najbližjih z majhno bleščečo pozornostjo še lepši! 

Originalna Labello formula v 6 bleščečih preoblekah

Spoznajte Labello Sparkle

Naj zasije tudi vaš telefon

Rdeča, roza, vijolična ... Katera barva bleščic je vaša najljubša? Izberite tisto ozadje, ki je kot ustvarjeno za vas in ga prenesite kot ozadje za svoj mobilni telefon.

Delite svoj sijaj

Prepričani smo, da boste z Labello Sparkle doživeli neskončno sijočih trenutkov. Delite jih na svojem Facebook ali Instagram profilu, tako da jih označite z #ShareYourSparkle in se pridružite klubu Labello Sparkle ljubiteljic.

Kako ohraniti ustnice zdrave

Mraz, veter in suh zrak v klimatiziranih prostorih bodo izsušili tudi najlepše ustnice. Poskrbite, da bodo vaše ustnice ostale mehke in zdrave z našimi odličnimi nasveti za nego ustnic.
PREBERITE NASVETE