Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

OBARVAJ SVOJE ŽIVLJENJE Z #ROŽNATO

Odkrij omejeno izdajo v kar 10 ljubkih pink embalažah!

Inovacija

Obarvaj svoje življenje z rožnato

Ženstvena, roza in močna? Misliš, da te tri stvari ne gredo skupaj? O, pa še kako! Samo dodaj rožnati barvi motivacijsko sporočilce ter kul ikonice in že imaš popolno kombinacijo, ki odraža nežno, a odločno punco, ki dobro ve, kaj hoče. Odkrij novo, omejeno izdajo Labello in se prepričaj o njegovi super pink moči!

Pearly Shine

BODI #PINKLICIOUS

Poglej te ljubke embalaže - novi izdaji Labello Pearly Shine se je enostavno nemogoče upreti. Čemu se pa ti ne moreš upreti: bonbonom, mafinom ali krofom? Sedaj te bodo spremljali tudi na novi Labello embalaži, tako da boš lahko svojo #PINKLICIOUS moč delila tudi z drugimi. Formula z naravnimi olji, ekstrakti biserov in svile pa bo poskrbela za svilnati sijaj in nego tvojih ustnic. Seveda ne more biti vsaka izmed nas princesa, a vsaka lahko prav po kraljevsko zasije.
Soft Rose

ODKRIJ SVOJO #PINKPOWER

Iščeš motivacijo? Poišči jo na 5 novih embalažah svojega naljubšega balzama za ustnice Labello Soft Rosé. Izberi sporočilo, ki kar najbolj ustreza tvojemu trenutnemu razpoloženju: bodi #girlboss ali #pinkprincess, pokaži vsem svoj #pinkpower in navduši svoje prijateljice z #yougogirl. Ne pozabi na nego - z odlično formulo, ki vsebuje izvleček vrtnice, bodo tvoje ustnice tako gladke in mmmehke.
Nasveti

Si želiš lepe in negovane ustnice? Potem beri dalje!

Ker ni nič lepšega od negovanih in zdravih ustnic.

Preizkusi tudi Labellino

Tako sadni in tako kremasti, da se jim preprosti ni mogoče upreti - zaljubi se v sočne Labellino okuse.

Vodič po negi ustnic

Razpokane ustnice? Tvoje že ne! Preberi naše nasvete in očaraj z negovanimi ustnicami, ki kar prekipevajo od zdravja.