Podarite nam modro srce

Skupaj odprimo okno v svet izobrazbe otrokom iz socialno šibkejših okolij.
SODELUJTE
O projektu

Podarite nam modro srce

In pokažite, da vam je mar.

NIVEA skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že dvanajsto leto zapored odpira okno v svet izobrazbe otrokom iz socialno šibkejših okolij. Učni sklad NIVEA bomo obogatili za 20.000 € in na poti do izobrazbe s štipendijami podprli tiste, ki to najbolj potrebujejo.

Od 29. januarja do 27. februarja 2018 narišite ali izdelajte modra srca, z njimi okrasite okna svojega doma, jih fotografirajte in z oznako #NIVEAmodrosrce objavite na Facebooku ali Instagramu in na ta način podprite dobrodelno akcijo. Fotografijo svojih modrih srce lahko oddate tudi na tem mestu. Preprosto kliknite na gumb za sodelovanje in sledite navodilom.

Vsak teden bomo izžrebali 3 sodelujoče, ki jim bomo v znak zahvale podarili privlačne NIVEA nagrade. Ste med izžrebanci?

SODELUJTE
#NIVEAmodrosrce

#NIVEAmodrosrce

Podarite nam svoja modra srca!

Zbiramo vaša modra srca – fotografije modrih src javno objavite na svojem Facebook ali Instagram profilu, označite z #NIVEAmodrosrce in pokažite, da vam je mar. Vsi sodelujoči sodelujejo v tedenskih žrebanjih za privlačne NIVEA nagrade. Naj bo februar mesec modrih src!

Podarite modro srce

Zbiramo vaša modra srca

Naj bo februar mesec modrih src.

Ustvarite svoje modro srce, ga izrežite in nalepite na okno svojega doma. Še lepše bo, če jih prilepite več! Zdaj svoja srca fotografirajte in sliko oddajte na naši spletni strani. Vsi, ki boste na ta način podprli našo akcijo, boste sodelovali v tedenskih žrebanjih za privlačne NIVEA nagrade.

Hvala za vsa modra srca!

Podarite nam modro srce.

*Fotografija mora biti v formatu JPG ali PNG, velikosti največ do 6 MB. Oddate lahko največ 1 fotografijo naenkrat.

Zaupajte nam svoje osebne podatke.

Sodelujete lahko kot posamezniik ali kot šolski razred oz. vrtčevska skupina.

*Označena polja so obvezna.
Ambasadorji

NAŠI AMBASADORJI

Dober namen bodo podprli tudi znani obrazi iz športnega sveta.
Dogodki

ZNANI ZA MODRO SRCE

Dobrodelno akcijo bo obogatilo pet dogodkov, na katerih bodo ambasadorji akcije s svojimi zgodbami o vztrajnosti, uspehu in ljubezni do športa, na osnovnih šolah in na športni prireditvi Dan primorske košarke, navdihovali otroke s pogumom za uresničitev njihovih talentov in sanj, ter jih spodbujali k izdelovanju modrih src.

Seznam dogodkov:

29. 1. - Osnovna šola Hinka Smrekarja (Saša Dončič)

9. 2. - Osnovna šola Dušana Bordona Koper (Matic Rebec)

12. 2. - Osnovna šola Majšperk (Dejan Zavec)

15. 2. - Osnovna šola Toneta Čufarja (Rok Perko)

20. 2. - Osnovna šola Brestanica (Primož Kozmus)

OGLEJTE SI REPORTAŽE