Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

Spoznajte NIVEA izdelke za zaščito pred soncem.

NIVEA Mousse za telo: Zleze ti pod kožo

Odkrijte novi hit v negi telesa

NIVEA mousse za telo je tako kremast in nežen, ob tem pa še božansko diši. Osvojite NIVEA novost, ki vam bo takoj zlezla pod kožo.
NIVEA inovacija

Božanska tekstura

Božanski občutek popolne nege

NIVEA mousse za telo vas bo navdušil s kremasto teksturo, ki je lahka kot peresce in se v hipu vpije v kožo. Skrbno izbrane negovalne sestavine in dragocena olja intenzivno nahranijo kožo ter jo naredijo svilnato gladko že po prvi uporabi moussa. Po zaslugi seruma za intenzivno vlaženje boste v božanskem občutku mehke kože lahko uživali kar 48 ur!
Odkrijte hit leta

Dobrodošli v svet moussa

Tako saden! Očarljivi NIVEA Wild Raspberry & White Tea mousse za telo bo navdušil vase čute z vonjem divjih malin in belega čaja ter serumom za intenzivno vlaženje. Enostavno se nanese in takoj vpije, za seboj pa ne pusti mastnega občutka.

Tako svež! Zapeljivi NIVEA Crispy Cucumber & Matcha Tea mousse za telo združuje serum za intenzivno vlaženje z osvežujočim vonjem kumare in matcha čaja. Ker je lahek in zračen, se enostavno nanese in hitro vpije v kožo ter zagotavlja kar 48 ur bogate nege.

Tako negovalen! Žameten NIVEA Nourishing mousse za telo je obogaten z dragocenim mandljevim oljem in serumom za intenzivno vlaženje, ki koži nudi kar 48 ur bogate nege. Kremasti mousse se enostavno nanese, hitro vpije in kožo naredi svileno mehko, ki kar kliče po dotiku.

Kdaj vas je kakšna novost v negi telesa nazadnje povsem očarala? Kremasta tekstura in zapeljivi vonj NIVEA moussov za telo vas bodo spomnili na čarobne trenutke v življenju in navdušili vase čute. Izberite pravega zase in pustite, da vam zleze pod kožo!

Nagradni kviz

Kaj pa je vam zlezlo pod kožo?

Nagrajenci

Znanih je 30 srečnic, ki so osvojile NIVEA mousse za telo! Ste med njimi?

 

Nasveti za razvajanje

Preizkusite tudi to

Se ne morete naveličati božanske nege telesa? Naredite svojo negovalno rutino resnično posebno z NIVEA izdelki in se razvajajte z domačim spa tretmajem v udobju lastne kopalnice!