ODKRIJTE NIVEA BEAUTY ELIXIR DEOMILK

DEZODORANT, KI GA KOŽA NAJBOLJ LJUBI

Dezodorant z dragoceno mlečno esenco

Beauty Elixir DEOMILK je ustvarjen, da zaščiti in polepša občutljivo kožo pod pazduhami, tudi po odstranjevanju dlak.
Njegova peresno lahka formula z dragocenimi mlečnimi sestavinami ne vsebuje etilnega alkohola in zagotavlja 48-urno zaščito pred neprijetnim vonjem in potenjem.
Dermatološko je potrjeno, da izdelek dobro prenaša celo občutljiva koža.VAŠ SANJSKI LEPOTNI DAN

Nagradna igra je zaključena

Zahvaljujemo se za sodelovanje. Objavili smo imena 15 srečnih nagrajencev, ki prejmejo ekskluziven darilni paket, ki vsebuje dezodorant NIVEA Beauty Elixir DEOMILK in čudovite uhane Kragrlica! 


Pravila sodelovanja v nagradni igri si lahko preberete tukaj.

 


Odgovarjamo na vprašanja o NIVEA Beauty Elixirju DEOMILK

Več let so NIVEA strokovnjaki razvijali učinkovito formulo za nego suhe in grobe kože pod pazduho. Dr. Jens Schulz iz našega razvojnega laboratorija razkriva zgodbo za inovativnim izdelkom.

Kaj je tako novega in posebnega v NIVEA Beauty Elixirju DEOMILK? V čem se razlikuje od drugih dezodorantov?

NIVEA Beauty Elixir DEOMILK je pravi znanstveni dosežek, saj vsebuje dragocene mlečne sestavine. Po letih raziskovanja in razvoja končno razumemo vir zavidljive naravne moči mleka, zato smo jo vključili v lahko in hitro vpijočo formulo našega novega dezodoranta. Ta je nežen do kože, ne vsebuje etilnega alkohola in je kot nalašč tudi za občutljivo kožo, celo takoj po britju. 

Vsi vemo, da je mleko ključna sestavina življenja. Je naravno, preprosto, čisto in univerzalno. Katere mlečne sestavine ste izbrali za ta izdelek?

Osredotočili smo se na sestavine, ki so najpomembnejše za nego kože, še posebej tiste, ki so ključne po britju. Tako so NIVEA strokovnjaki pri razvoju izdelka skrbno izbrali sestavine, ki so v mleku najbolj učinkovite in blagodejne, kot so minerali (kalcij), laktat, vitamini (C, E, B5), trigliceridi in esencialne aminokisline.

Kako novi dezodorant pomaga utrujeni in suhi koži pod pazduho?

Koža pod pazduhami je zelo občutljiva in potrebuje posebno nego, še posebej zato, ker britje lahko povzroči draženje in mikro poškodbe kože. Formula novega dezodoranta je narejena tako, da obnavlja kožo po britju. Zato denimo vsebuje laktat, ki je naravni vlažilec, in kalcij. Obe sestavini sta ključni za zdravo in lepo kožo. 

Je izdelek primeren tudi za občutljivo kožo?

Da, zasnovali smo ga posebej za občutljivo kožo. Preizkusili smo ga na izredno občutljivi koži in dermatološko potrdili, da ga dobro prenaša.


ODKRIJTE ŠE VEČ IZDELKOV IN NASVETOV ZA LEPO KOŽO

Preverite, kako so čudovite in sijoče kože s pomočjo inovativnih NIVEA izdelkov in koristnih nasvetov!

SPOZNAJTE NIVEA NOVOSTI

Vas zanimajo najnovejši NIVEA izdelki? Odkrijte zadnje NIVEA inovacije in preizkusite nekaj novega. Morda boste odkrili svoji novi najljubši izdelek.

NEGOVALNA BLAZINICA CELLULAR CUSHION 3 V 1

Nimate časa za zahtevno ličenje? Imamo rešitev za čudovito kožo v trenutku! Predstavljamo negovalne blazinice NIVEA Cellular Cushion 3 v 1.