Klub NIVEA ljubiteljic

Odkrijte, kako so NIVEA ljubiteljice iz vse Slovenije ocenile NIVEA izdelke!

PREBERITE MNENJA NIVEA LJUBITELJIC

Si ne znate predstavljati dneva brez NIVEA izdelkov? Ste med prvimi, ki preizkusijo NIVEA novosti? Potem ste na pravem mestu! Ta stran je namenjena NIVEA ljubiteljicam in njihovim mnenjem o priljubljenih NIVEA izdelkih, s katerimi so osvojile bogate pakete NIVEA nege.

TEMA MESECA: MODRI IZDELKI NIVEA

Tokrat smo vas vprašali, na kateri modri NIVEA izdelek prisegate vi in prejeli ogromno različnih odgovorov in prisrčnih fotografij. Spodaj si oglejte tri, ki so jih NIVEA ljubiteljice izbrale za svoje najljubše. 

V mrzlih zimskih dneh je moj najljubši moder NIVEA izdelek krema za roke Intensive Care. Pozimi imam zaradi mraza in vetra suhe in včasih razpokane roke, ta krema pa je odlična rešitev. Uporabljam jo redno vsak dan in je nebi zamenjala z nobeno drugo.

Nataša Rozman, Rateče

NIVEA Creme je moja najljubša krema, saj je primerna tako za suhe roke kot za občutljivo kožo na mojem obrazu. Všeč mi je njena bogata negovalna lastnost in splošna univerzalnost uporabe te odlične vlažilne kreme, ki jo uporabljam že leta. :)

Mojca Vidmar, Dvor

Ko težko zbereš samo en NIVEA najljubši izdelek. Univerzalna linija za vse člane družine in za nego celotnega telesa.

Neža Kompare, Ljubljana

TEMA MESECA: NIVEA IZDELKI S KOENCIMOM Q10

Ob praznovanju 20. obletnice koencima Q10 v NIVEA kozmetiki smo vas povabili, da fotografirate in ocenite svoj najljubši NIVEA izdelek iz te linije. Oglejte si nad katerimi so NIVEA ljubiteljice naravnost nadušene.

Uporabljam kremo za roke, ki je odlična, saj kožo navlaži, se hitro vpije in za povrh zelo lepo diši. To še dodatno popestri včasih dolgočasne ure ob knjigah :)

Patricija Rajšp, Benedikt

Brez kreme NIVEA Q10 Power mi več živeti ni. Odkar jo imam, le gladko kožo poznam. Gubice so se zamrznile in iz obraza izginile.

Mateja Novak, Lukovica

Izredno sem zadovojna s kremo za roke NIVEA Q10, saj so kjub moji starosti roke še vedno "za pogledat".

Lidija Eberl, Maribor

TEMA MESECA: NIVEA KREME ZA OBRAZ

Vprašali smo vas, katera je vaša priljubljena krema za obraz. Oglejte si, katere izdelke so izbrale NIVEA ljubiteljice, ki so osvojile bogate nagrade!

Moja najljubša krema za obraz je kar NIVEA Soft, ki je sicer univerzalna, vendar je edina krema, ki zares pomaga moji suhi koži, da jo navlaži in nahrani. Je moja stalna spremljevalka kamorkoli grem. Res top!

Ana Sajovic, Teharje

NIVEA krema Urban Skin je nalašč za mene, saj mojo kožo zjutraj pripravi za aktiven dan v mestu, zvečer pa jo pomiri in nahrani.

Kristina Seljak, Idrija

Moja najljubša krema, izjemno vlažilna, najboljše pa je to da je univerzalna. Seveda je nepogrešljiva tudi v nosečnosti in poskrbi da ja moj trebušček vedno navlažen in negovan 💖💖💖

Nikolina Keser

TEMA MESECA: NIVEA NOVOSTI

Vas mika, da bi preizkusili katero od številnih novosti, a niste prepričani, če bo prava za vas? Morda vam bodo v pomoč mnenja drugih NIVEA uporabnic.

Ker se zelo rada pocrkljam sta to definitivno najljubša Nivea izdelka to poletje 😍

Anja Gognjavec, Dob

Classic Nivea krema je zame kraljica. Spremlja me vsepovsod in vsak dan. Nostalgično me spominja na mojo pokojno mamo. Bila je njena najljubša. 💚💛💙

Darja Zdovc, Velenje

To poletje me je očaral nov NIVEA Q10 firming + fresh legs losjon za učvrstitev kože, ki z učinkom mentola daje občutek hlajenja in svežine.

Nina Mesarec, Starše


PRIDRUŽITE SE NAM!

Pridružite se klubu NIVEA ljubiteljic! Oglejte si, kaj novega smo pripravili za vas in sodelujte v prihodnji nagradni igri za čudovite nagrade.

Povejte nam svoje mnenje!

Bi tudi vi radi delili svoje mnenje z nami? Sodelujte v nagradni igri in morda vas čaka bogata nagrada!

Vas zanima, kaj je novega?

Odkrijte zadnje NIVEA inovacije za popolno nego vaše kože in las.