Ščiti vas in vaša najljubša oblačila

NIVEA Men BLACK & WHITE

Najljubša majica

Vsi imamo svojo najljubšo majico

Ne glede na to, ali gre za dres najljubšega moštva, ki nas vedno znova spomni na zmagovalne trenutke, ali majico, v kateri se počutimo nepremagljive - vsi imamo najljubši kos oblačila. Zagotovite mu najučinkovitejšo zaščito z dezodorantom NIVEA Black & White Ultimate Impact s petkratno zaščito!


Naša obljuba

x5 Proti Formula

En dezodorant, petkratna zaščita: NIVEA Men Black & White Ultimate Impact. Dezodorant, razvit v sodelovanju s strokovnjaki za tekstil s Hohenstein Inštituta, zagotavlja zanesljivo zaščito pred znojenjem. Poživljajoč moški vonj učinkovito zaustavi NEPRIJETNE VONJAVE. 48-urna zaščita deluje proti ZNOJENJU in hkrati ščiti oblačilapred MADEŽI, ter jim pomaga obdržati njihovo prvotno barvo. Ne pušča SLEDI na koži in oblačilih, zahvaljujoč edinstveni formuli, ki preprečuje DRAŽENJE, pa je idealen za vsakodnevno uporabo. Dokazano najboljši soigralec, ki bo poskrbel, da boste vi in vaš najljubši kos oblačila popolno zaščitena - v vsaki situaciji!


X5 proti formula


Dodatni nasveti

ŠE VEČ ODLIČNIH NASVETOV ZA MOŠKE

Preverite, kako do popolne brade le v nekaj korakih in se sprehodite med našimi predlogi za popolno moško nego. Zaupajte nasvetom in izdelkom strokovnjakov za nego kože in las!

Popolna brada v le nekaj korakih

Razmišljate o tem, da bi si pustili rasti brado, pa ne veste, kje začeti? Morda pa brado že imate, a niste prepričani, da jo pravilno negujete?

Popolni nasveti za moško nego

Kako do najboljše moške nege? Preprosto! V naših člankih boste našli nasvete, ki jih potrebuje vsak sodoben moški.