Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

nivea-pravljice-1

NIVEA Pravljice: za najslajše sanje

Zazibajte svoje najmlajše v sladke sanje z ljubkimi junaki NIVEA pravljic
NIVEA Pravljice

Čarobna moč NIVEA pravljic za najslajši sen

SNACK-1

Dragi starši, za čarobne trenutke z vašimi najmlajšimi smo pripravili čudovite NIVEA pravljice, ki jih lahko berete ali poslušate. Spoznajte ljubke male junake, ki bodo s svojimi neverjetnimi, a poučnimi pustolovščinami zagotovo osvojili vaše najmlajše. Naj bo vsak dan čaroben z edinstveno izdajo NIVEA kreme z ilustracijami pravljičnih junakov Mije, Luka, Zajca in Male vile. Svoje najmlajše ste s svilnato nežnim poljubom NIVEA v sladke sanje lahko zazibali že prejšnje leto, danes pa so NIVEA pravljice postale že prava stalnica družinskih večerov širom sveta. Tudi nova izdaja NIVEA pravljic bo tako otroke kot tudi njihove starše zagotovo očarala, najmlajše pa spomnila na nežen mamin ali očkov dotik tik preden jih čarobni junaki ponesejo v najslajše sanje.
Spoznajte NIVEA junake

NIVEA JUNAKI

Mija in Mala vila pospravita sobo

Mija mora pospraviti sobo in se za pomoč obrne na Malo Vilo. S čarobnim urokom Male vile se pospravljanje spremeni v zelo posebno in zabavno opravilo, za nagrado pa ju čaka presenečenje ...

Luka in Zajec gresta na dirko

Luka na kolesu in Zajec na triciklu se odločita, da bosta tekmovala. Zajec skuša zamotiti Luka tako, da mu pokaže toplozračni balon, nato pa Lukovo kolo obkrožijo še račke.

Mija in Mala vila gresta na plažo

Mala vila je žalostna, ker ne more na morje, saj se ga boji, zato ji Mija na plaži naredi majhno jezero z ribami, morskimi zvezdami in morskimi konjički.

Luka in Zajec zgradita hišo

Zajec se odloči, da hoče svojo sobo, zato Luka pripravi vse potrebno, da zgradita hiško za Zajca.

Več o možnosti poslušanja

Kako vključiti možnost poslušanja NIVEA Pravljic

Ste vedeli, da lahko sedaj NIVEA pravljice tudi poslušate? Poslušanje pravljic vklopite tako, da v nastavitvah izberete funkcijo "Samodejni bralnik". Pravljice lahko še vedno prebirate sami, in sicer z zvočnimi učinki ali brez. Če želite lahko zvočne učinke preprosto izklopite s klikom na ikono zvočnik. (spodaj gre screenshot)