Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA Q10 POWER

Kaj je vaša anti-age moč?

Vaša notranja moč in NIVEA Q10 POWER!

Inovacija

Novi videz. Nova formula. Nova moč.

Predstavljamo novo anti-age linijo NIVEA Q10 POWER – najučinkovitejšo formulo NIVEA Q10 doslej. Linija NIVEA Q10 POWER je popolna zaveznica žensk v boju proti gubam, saj s pomočjo dveh koži lastnih aktivnih sestavin – koencimom Q10 in kreatinom – zmanjša in prepreči znake staranja, ob tem pa je prilagojena različnim tipom kože. Da boste videti tako močne, kot se počutite!

Kombinacija koži lastnega Q10 in 10x več kreatina* spodbuja naravno tvorbo kolagena v koži**. Za vidno zmanjšane gube v 4 tednih in bolj čvrsto kožo v le 2 tednih.

* v primerjavi s prejšnjimi formulami
** in vitro test

 

Q10 POWER anti-age

Linija Q10 POWER

Izberite svoj tip kože

Vaša notranja moč

Kaj vas naredi močno?

Sestavine

Odkrijte, kaj se skriva v novi liniji NIVEA Q10 POWER

Beiersdorfovi znanstveniki so bili prvi, ki so raziskali učinke Q10 na kožo. Z uporabo sestavin, ki izvirajo iz narave, smo ustvarili dokazano učinkovito linijo anti-age izdelkov, ki zbudi naravno lepoto vaše kože.
Vse o koencimu Q10

20 LET KOENCIMA Q10 V KOZMETIKI

q10 koencim

Koencim Q10 je prisoten v vseh človeških celicah in je biomolekula kože, nujno potrebna za življenje. S sodobnimi procesi fermentacije pa je danes mogoče koencim Q10, ki je enak telesnemu, proizvesti tudi industrijsko. Beiersdorfovi znanstveniki so bili med prvimi, ki so raziskovali učinke Q10 na kožo, in ga na področju izdelkov za nego kože uporabljajo že od leta 1998.