Kaj je vaša anti-age moč?

Vaša notranja moč in NIVEA Q10 POWER!

Novi videz. Nova formula. Nova moč.

Predstavljamo novo anti-age linijo NIVEA Q10 POWER – najučinkovitejšo formulo NIVEA Q10 doslej. Linija NIVEA Q10 POWER je popolna zaveznica žensk v boju proti gubam, saj s pomočjo dveh koži lastnih aktivnih sestavin – koencimom Q10 in kreatinom – zmanjša in prepreči znake staranja, ob tem pa je prilagojena različnim tipom kože. Da boste videti tako močne, kot se počutite!

Kombinacija koži lastnega Q10 in 10x več kreatina* spodbuja naravno tvorbo kolagena v koži**. Za vidno zmanjšane gube v 4 tednih in bolj čvrsto kožo v le 2 tednih.

* v primerjavi s prejšnjimi formulami
** in vitro test

 


NOVO! Intenzivni 20-dnevni tretma proti gubam Q10 POWER

Visoko koncentrirani 20-dnevni tretma proti globokim gubam NIVEA Q10 POWER v priročnih ampulah vsebuje najvišjo koncentracijo kreatina izmed vseh obstoječih izdelkov iz linije NIVEA Q10 POWER. Kombinacija koži lastnega koencima Q10 in kreatina vidno zmanjšuje globoke gube in linije ter izboljša tonus zrele kože


Izberite svoj tip kože

Normalna do suha koža je voljna, mehka, elastična in dobro prekrvavljena, z majhnimi porami in rožnatim tenom. Na srečo ni preobčutljiva, a kljub temu potrebuje zadostno vlago in ustrezno zaščito, da ohrani zdrav sijaj.

Občutljiva koža se lahko hitro neprijetno odzove na veter, stres ali ob uporabi napačnih izdelkov za nego. Takrat lahko občutite zategovanje, srbenje ali opazite rdečico. Vzrok za to se skriva v njeni naravni zaščitni funkciji, ki potrebuje posebno skrb in nego.

Mešana koža je nekaj posebnega, a je kljub temu precej pogosta. Gre preprosto za to, da so deli obraza nagnjeni k izsušitvi, drugod (običajno na T-predelu) pa se koža sveti in je nagnjena k pojavom aken in mozoljev.


Kaj vas naredi močno?

Odkrijte, kaj se skriva v novi liniji NIVEA Q10 POWER

Beiersdorfovi znanstveniki so bili prvi, ki so raziskali učinke Q10 na kožo. Z uporabo sestavin, ki izvirajo iz narave, smo ustvarili dokazano učinkovito linijo anti-age izdelkov, ki zbudi naravno lepoto vaše kože.

Q10

KOŽI LASTNA ANTI-AGE SESTAVINA

Q10 je koencim, ki je naravno prisoten v vseh telesnih celicah. Pomaga pretvarjati hranilne snovi v energijo, ki jo telesne celice lahko uporabijo.

KREATIN

VIR ENERGIJE ZA KOŽO

Kreatin skupaj s koencimom Q10 koži zagotavlja dodatno energijo. Gre za aminokislinski derivat, ki je sestavljen iz treh aminokislin: arginina, glicina in metionina.

UVA/UVB

ZAŠČITA PRED PREZGODNJIM STARANJEM

Ultravijolična svetloba (UV-svetloba) je sončno sevanje, ki je nevidno človeškemu očesu. UV-svetloba lahko prodre v kožo in jo poškoduje. UVA in UVB-zaščita varuje vašo kožo pred škodljivimi sončnimi žarki.

IZVLEČEK SLADKEGA KORENA

POPOLN ZA OBČUTLJIVO KOŽO

To dragoceno sestavino pridobivamo iz korenin sladkega korena (Glycyrrhiza inflata). Ima antibakterijski in protivnetni učinek, je močan antioksidant in ščiti pred UV-sevanjem.

IZVLEČEK ALG

VAŠ SPREMLJEVALEC ZA KOMBINIRANO KOŽO

Oceanske alge so dobro poznana sestavina v izdelkih za nego kože. Različna ljudstva in kulture jih že stoletja uporabljajo za lepo kožo in čudovite lase.

HIALURONSKA KISLINA

POMAGA ZADRŽATI MLADOSTNO VLAGO

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, ki ima izjemno sposobnost zadrževanja vode. Vsaka molekula hialuronske kisline lahko zadrži do 1000-kratno maso vode glede na lastno težo.


20 LET KOENCIMA Q10 V KOZMETIKI

Koencim Q10 je prisoten v vseh človeških celicah in je biomolekula kože, nujno potrebna za življenje. S sodobnimi procesi fermentacije pa je danes mogoče koencim Q10, ki je enak telesnemu, proizvesti tudi industrijsko. Beiersdorfovi znanstveniki so bili med prvimi, ki so raziskovali učinke Q10 na kožo, in ga na področju izdelkov za nego kože uporabljajo že od leta 1998.