Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

NIVEA Soft Mix me kreme

NIVEA Soft Mix Me

Zmešaj kreme in ustvari svoj vonj!

Spoznaj jih

ČAS JE, DA USTVARIŠ EDINSTVENI VONJ KREME, KI BO SAMO TVOJ!

Preprosto nanesi eno od krem vznemirljivega vonja ali jih kar vse tri zmešaj na svoji koži in tako ustvari čisto nov vonj. Uživaj v trenutnem navdihu! Trije novi vonji, ki smo jih razvili s pariškimi mojstri parfumov, so ustvarjeni, da se ujemajo drug z drugim kot tudi s klasično NIVEA Soft kremo. Zato pozabi na pravila, saj ne moreš zgrešiti. Preizkusiš lahko vsaj 25 kombinacij in končno odkriješ vonj, ki je čisto tvoj, mimogrede pa poskrbiš še za mehko in navlaženo kožo.

Čas je za mix

Si pripravljena na mix?

#MIXYOURSCENT

#MIXYOURSCENT z NIVEA Soft, Happy Exotic, Chilled Oasis in Berry Charming!

Obožujemo mešanje NIVEA Soft Mix me vonjev - vsak je popolnoma unikaten in drugačen od drugega. Oglej si, kako jih lahko mešaš in odkrij, kateri vonj je kot nalašč zate. 

Prekipevaš od energije pred odhodom na zabavo? Ali si totalno kul in umirjena? Mogoče pa si malo zasanjana pred odhodom na zmenek? Zakaj se ne bi dobile s frendicami in ustvarile vsaka svojega vonja za popolno zabavo!

Izdelek je na voljo samo v obliki kompleta in le v trgovinah Interspar.

25+ možnosti

Katerega boš izbrala?

labellino dekle

Zaljubi se v Labellino!

Razvajaj tudi svoje ustnice! Odkrij 6 slastnih okusov v prikupnih zaobljenih embalažah. Sveži Fresh Mint, sladki Raspberry & Red Apple, sadni Blueberry & Cherry Blossom, tropski Labellino Coconut Water & Aloe Vera, zapeljivi Vanilla Cakepop ali poletni Watermelon & Pomegranate? Vprašanje je le, ali se boš lahko odločila za enega ali boš preprosto morala imeti kar vse?