Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

nivea novoletna zaobljuba - nagradna igra

Praznična nagradna igra

Pridružite se nam pri pisanju velike NIVEA novoletne zaobljube, s katero boste pripravljene na vse izzive v letu 2019!
O nagradni igri

NIVEA NOVOLETNA ZAOBLJUBA

Le kakšno bo leto, ki prihaja? Vsekakor kot nalašč za nove začetke in priložnosti. Prihodnosti ne znamo napovedati, lahko pa se pripravimo na nove izzive!

Drage NIVEA ljubiteljice, skupaj smo močnejše in zmoremo uresničiti načrte za 2019. Pridružite se nam pri pisanju velike NIVEA novoletne zaobljube, ki jo bomo sestavljali od 1. do 20. 12. 2018. V znak zahvale za vaš doprinos k naši skupni zaobljubi podarjamo čudovite NIVEA darilne sete. Preverite, ali ste med nagrajenci!

Leto 2019, mi te že komaj čakamo!

Ne pozabite prebrati pravil sodelovanja v nagradni igri.
Nagrade

POPOLNO DARILO ZA VAS ALI VAŠE NAJDRAŽJE

Lično zapakirani in premišljeno izbrani NIVEA darilni seti so popolno darilo za vas, vaše bližnje ali prijatelje. Izbrali smo 3 različne NIVEA darilne sete, polne NIVEA nege. Z malce sreče lahko osvojite enega izmed njih.

Kremni gel za tuširanje očara z vonjem cveta orhideje, dezodorant v spreju pa vas učinkovito ščiti ves dan. Razvajajoča nega darilnega seta NIVEA Cashmere & Care je kot nalašč za vse ženske, ki obožujejo občutek urejenosti.

Darilni set podarjamo: 3., 6., 11., 14. in 19. 12.

Prebudite čute s klasičnim NIVEA vonjem - razvajajte kožo s kremnim gelom za tuširanje, se zaščitite z nežnim dezodorantom in globinsko nahranite svoje ustnice z balzamom. Vse to se skriva v darilnem setu NIVEA Creme Care & Labello.

Darilni set podarjamo: 4., 7., 12., 17. in 20. 12.

Gel za tuširanje, ki kožo temeljito očisti in poživi ob tem pa še dezodorant za zaščito pred potenjem, ki ne pušča sledi na tkaninah. Darilni set NIVEA MEN Rock it! je popolna izbira za vsakega moškega, ki prisega na občutek sveže in čiste kože.

Darilni set podarjamo: 5., 10., 13., 18. in 21. 12.

Sodelujte

NAPIŠIMO SKUPAJ NIVEA NOVOLETNO ZAOBLJUBO!

Kako? Za lažji začetek smo že pripravili delčke njene vsebine, vi pa imate možnost, da jo dopolnite po svoje. Vsak delavnik boste lahko izbrali eno izmed treh predlaganih nadaljevanj zaobljube. Tisto, ki ga bo izbralo največ sodelujočih, se bo nato izpisalo na tem mestu. Do 20. 12. 2018 bomo tako postopoma razkrivali delček zaobljube, ki se bo ob koncu nagradne igre izpisala v celoti. V zahvalo bomo enega od sodelujočih vsak delavnik nagradili z NIVEA darilnim setom.

NOVOLETNA ZAOBLJUBA VSAK DAN DOBI NOVO VSEBINO

"To leto bo polno ljubezni. Začela bom spontano in sledila svojemu srcu. Veliko se bom gibala in se kar največ smejala. Vem, da bom grešila in to si že zdaj odpuščam. Tu in tam bom pojedla kakšen kos torte preveč. Sumim, da me utegnejo premamiti predragi čevlji, ki jih ne potrebujem ..."

 
 
 

in zagotovo bom kdaj

Ne pozabite vpisati svojih osebnih podatkov.

*Označena polja so obvezna.
NIVEA darilni seti

PODARITE NIVEA NEGO

Razveselite svoje najdražje z NIVEA darilnimi seti, ki jih vsako leto sestavimo za vas. Na voljo so vam v različnih kombinacijah, za različne želje in potrebe, za ženske in moške. Nekaterim pa smo priložili še praktično kozmetično torbico. Da bo prav vsak našel nekaj zase!