O nagradni igri

Postani NIVEA Božiček

Lepo je dobiti darilo, še lepše pa je nekoga obdariti!

Sodelujte v NIVEA nagradni igri in v prazničnih dneh narišite nasmeh na obraz svojim najdražjim z NIVEA darilnimi seti. Preprosto izberite paket z NIVEA darilnimi seti, ki bi jih najraje podarili, določite komu jih boste namenili in vse ostalo prepustite nam – darila bomo namreč lično zavili, opremili z imeni obdarjencev in dostavili na vaš naslov. Še namig: večkrat boste sodelovali, več možnosti boste imeli za nagrado, saj bomo vsak delovnik izžrebali novega Božička! ;) Preverite, ali ste med njimi!

Nagradna igra poteka od 1. do 20. 12. 2017.


Sodelujte
Nagrade

Popolno darilo za vaše najdražje

Lično zapakirani in premišljeno izbrani NIVEA darilni seti so popolno darilo za vaše bližnje ali prijatelje. V nagradnem skladu so 3 skrbno sestavljeni paketi, vsak med njimi pa vsebuje po 3 darilne sete. Podarili bomo kar 14 paketov za 14 radodarnih NIVEA Božičkov!

Preverite, kaj se skriva v posameznem paketu.

 

  • Privoščite koži kraljevski tretma! NIVEA darilni set Rose & Oil Pearls vsebuje gel za tuširanje Crème & Oil Pearls lotus, oljni losjon Rose & Argan oil, in roll-on dezodorant Invisible for Black & White Clear. Izdelkom je priložena kozmetična torbica.

 

  • Sodobni moški za svojo kožo želijo zaščito in skrbno nego, zato smo zanje pripravili NIVEA darilni set Protect & Care za moške, ki vsebuje gel za tuširanje Protect & Care in dezodorant v spreju Protect & Care.

 

 

Sodelujte

 

  • Za aktivne moške smo pripravili NIVEA darilni set Active Clean za moške, ki temeljito očisti in poživi. Vsebuje gel za tuširanje Active Clean in dezodorant v spreju Invisible for Black & White Power.

 

 

 

Sodelujte

 

 

  • Stopite izzivom novega dne naproti s poživljajočo nego za dodatno energijo. NIVEA darilni set Energy za moške vsebuje gel za tuširanje Energy in dezodorant v spreju Invisible for Black & White Fresh.

 

 

Sodelujte
Sodelujte

Nagradna igra Postani NIVEA božiček

Zakaj si ne bi letos tudi vi nadeli Božičkove kape in razveselili svojih dragih z odličnimi darili? Za vas smo pripravili 3 skrbno sestavljene pakete, ki vsebujejo po 3 NIVEA darilne sete. Vi morate le izbrati enega od njih in premisliti, komu bi namenili posamezen set, mi pa bomo vsakega od njih lično zavili in opremili z imeni obdarjencev, da ga boste le še postavili pod smrečico. Kot pravi Božiček! :)

  • 1
  • 2
  • 3

Kateri paket je tisti pravi?

NIVEA darilni seti

Podarite NIVEA nego

Razveselite svoje najdražje z NIVEA darilnimi seti, ki jih vsako leto sestavimo za vas. Na voljo so vam v različnih kombinacijah, za različne želje in potrebe, za ženske in moške. Nekaterim pa smo priložili še praktično kozmetično torbico. Da bo prav vsak našel nekaj zase!
Spoznajte darilne sete
Izdelki

Darilni seti