Odkrijte NIVEA svet

Iščem informacije ali izdelke za

O nagradni igri

Postani NIVEA Božiček

Nagradna igra je zaključena. Hvala za sodelovanje!

Pa jih imamo – vseh 14 NIVEA Božičkov, ki bodo razveselili svoje drage z NIVEA darilnimi seti!

Ste med njimi?

Nagrade

Popolno darilo za vaše najdražje

Lično zapakirani in premišljeno izbrani NIVEA darilni seti so popolno darilo za vaše bližnje ali prijatelje. V nagradnem skladu so 3 skrbno sestavljeni paketi, vsak med njimi pa vsebuje po 3 darilne sete. Podarili bomo kar 14 paketov za 14 radodarnih NIVEA Božičkov!

Preverite, kaj se skriva v posameznem paketu.

 

  • Privoščite koži kraljevski tretma! NIVEA darilni set Rose & Oil Pearls vsebuje gel za tuširanje Crème & Oil Pearls lotus, oljni losjon Rose & Argan oil, in roll-on dezodorant Invisible for Black & White Clear. Izdelkom je priložena kozmetična torbica.

 

  • Sodobni moški za svojo kožo želijo zaščito in skrbno nego, zato smo zanje pripravili NIVEA darilni set Protect & Care za moške, ki vsebuje gel za tuširanje Protect & Care in dezodorant v spreju Protect & Care.

 

 

 

  • Za aktivne moške smo pripravili NIVEA darilni set Active Clean za moške, ki temeljito očisti in poživi. Vsebuje gel za tuširanje Active Clean in dezodorant v spreju Invisible for Black & White Power.

 

 

 

 

 

  • Stopite izzivom novega dne naproti s poživljajočo nego za dodatno energijo. NIVEA darilni set Energy za moške vsebuje gel za tuširanje Energy in dezodorant v spreju Invisible for Black & White Fresh.

 

 

NIVEA darilni seti

Podarite NIVEA nego

Razveselite svoje najdražje z NIVEA darilnimi seti, ki jih vsako leto sestavimo za vas. Na voljo so vam v različnih kombinacijah, za različne želje in potrebe, za ženske in moške. Nekaterim pa smo priložili še praktično kozmetično torbico. Da bo prav vsak našel nekaj zase!