Osvoji karte za tekmo Real Madrid – Atlético Madrid

Sodelujte
Postani del ekipe

Osvoji eno od 100 nagrad!

Navijači kluba Real Madrid in ljubitelji izdelkov NIVEA MEN si lahko tekmo španske La Lige ogledate v živo na madridskem stadionu Santiago Bernabéu ali pa osvojite enega izmed 80 nogometnih dresov Real Madrid!

 

Kdaj poteka nagradna igra?

V nagradni igri lahko sodeluješ med 1. 11. in 15. 12. 2017. Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni z SMS sporočilom najkasneje v petih delovnih dneh po izvedbi žrebanja. Naj tudi tvoj navdih postane zmaga!

Pravila nagradne igreKako sodelovati?

Pošlji SMS s številko računa, ki potrjuje nakup dveh NIVEA MEN izdelkov ter ključno besedo NIVEA MEN na 6111 in sodeluj v žrebanju za eno od 100 atraktivnih nagrad. Za lažjo predstavo si oglej sliko, ki prikazuje primer SMS sporočila: NIVEA MEN 12345-1. Račun je potrebno hraniti do žreba, ki bo 20. 12. 2017.
Zmaga v boju z madeži

Premagajte madeže z NIVEA MEN

Ne dopustite, da bi vam madeži pokvarili najboljše trenutke – NIVEA MEN Black & White dezodorant omogoča kar 48-urno zanesljivo zaščito!

SVEŽINA

Ne glede na to, kakšen dan je pred vami, NIVEA MEN Invisible for Black and white dezodorant poskrbi, da vedno ostanete sveži..

BREZ NEZAŽELJENIH VONJAV

Preprečuje nastanek madežev na oblačilih. Črno ostane črno in belo ostane belo dlje časa.

DOLGOTRAJNOST

Osvežujoč vonj in dolgotrajna zaščita pred znojenjem, ki traja tudi do 48 ur.

SAMOZAVEST

Madeži na oblačilih so le še preteklost! Postanite tudi vi zmagovalec z NIVEA Black & White!

NIVEA nogometni triki

Vsak pravi ljubitelj nogometa ve, da to ni le šport, ampak je način življenja. Izpopolni svojo nogometno tehniko z našimi zabavnimi videi!
Oglejte si trike
NIVEA MEN izdelki

ODKRIJ ZMAGOVALNO LINIJO